به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسرهای شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند. امروز با طرز تهیه کیک دبل چاکلت با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله ان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم :
شکر دو پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
کره (آب شده) پاستوریزه نصف پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
قهوه داغ یا آب جوش یک پیمانه
خامه ترش (رقیق شده با مقداری شیر یا آب) یک پیمانه
طرز تهیه کیک دبل چاکلت مخصوص
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. سه ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید.
در کاسهای بزرگ شکر، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
خامه ترشی که قبلا با مقدار کمی شیر یا آب رقیق کردهاید را به همراه تخممرغ، کره آبشده و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید و سپس قهوه داغ را اضافه کنید.
مایه بهدست آمده را بین سه ظرف به صورت مساوی تقسیم کنید و حدودا بین ۳۰-۳۵ دقیقه در فر بپزید. برای آنکه بفهمید پخته یا نه میتوانید یک عدد خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر خمیری به آن نچسبید حاضر است.
بعد از آنکه کیک پخت آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود. در این فاصله مواد مخصوص رویه کیک را درست کنید.
کرهای که به دمای اتاق رسیده است را با سرعت متوسط هم بزنید، بعد سرعت همزن را کم کرده و پودر کاکائو را به آرامی اضافه کنید.
همانطور که سرعت همزن روی کند است شکر را اضافه کنید. شیر را هم به آرامی اضافه کنید تا جایی که به غلظت و طعم مناسبتان برسید.
سرعت همزن را به متوسط تغییر دهید و هم بزنید (حدود سه تا پنج دقیقه) تا مایه شما نرم و پفی شود.
لایه اولیه کیک را بگذارید و مقداری از مایه را داخل آن ریخته و با استفاده از چاقو آن را کاملا پخش کنید، برای لایههای بعدی هم همین کار را تکرار کنید و بعد کیک را مدتی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/