سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراک مرغ مخصوص ایتالیایی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر مهمانی یا جشنی را می‌توان دید که خوراک مرغ یک پای ثابت آن نباشد. اگر می‌خواهید همه از تک بودن دست‌پخت‌تان تعریف کنند و هنر آشپزی‌تان زبانزد عام و خاص شود، این بار خوراک مرغ مخصوص را به سبک سرآشپز‌های ایتالیایی آماده کنید. مطمئن باشید که شیفته عطروطعم این غذا می‌شوید؛ و حتما در لیست غذا‌های موردعلاقه‌تان، اسم این غذا را هم قرار می‌دهید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ مخصوص

سینه مرغ با استخوان چهار تکه
ران مرغ با استخوان دو تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز (خردشده) یک عدد
فلفل دلمه‌ای زرد (خردشده) یک عدد
سیر (خردشده) دو حبه
روغن زیتون ۷۰ گرم
گوجه فرنگی (خردشده) ۴۵۰ گرم
آب مرغ ۱۵۰ گرم
برگ آویشن تازه ۱۰ گرم
برگ پونه ۱۰ گرم
برگ جعفری ۱۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

تکه‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید. روغن زیتون را در یک ماهی‌تابه گود گرم کنید. سپس تکه‌های مرغ را در روغن سرخ کنید تا دو طرف مرغ‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن شود. مرغ‌ها را از ماهی‌تابه خارج کنید و فلفل دلمه‌ها را به جای آن بریزید. مواد را به اندازه تفت دهید که فلفل‌ها خوب سرخ و ترد شوند. سیر را به درون ماهی‌تابه اضافه کنید و برای یک دقیقه مواد را تفت دهید.

گوجه فرنگی، برگ آویشن و برگ پونه تازه را به ظرف اضافه کنید و غذا را هم بزنید. صبر کنید تا سس غلیظ شود. تکه‌های مرغ سرخ‌شده را درون سس قرار دهید. سپس آب مرغ را به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا آب مرغ به جوش بیاید. زیر غذا را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا مرغ‌ها به‌طور کامل بپزند و غذا آماده شود.

یک ظرف مناسب و باب علاقه‌تان بردارید و خوراک را داخل آن بریزید. روی خوراک را با سبزیجات خردشده و جعفری تزیین کنید. حالا این خوراک خوشمزه را نوش جان کنید و از عطر و طعم آن حسابی لذت ببرید! امیدواریم این غذا هم به لیست غذا‌های موردعلاقه‌تان اضافه شود.

نکات تکمیلی طرز تهیه خوراک مرغ

به جای گوجه فرنگی خردشده می‌توانید از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
اگر برگ آویشن و پونه تازه نداشتید، از خشک‌شده آن‌ها استفاده کنید

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.