سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن دلمه

در تهیه دلمه‌ چند نکته را باید در نظر داشته باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه در اصل یک غذای ترکی است، به معنی (پر شده) که انواع مختلفی دارد. شما می‌توانید دلمه را با برگ انگور و فلفل، گوجه فرنگی، کلم و... درست کنید.

چند نکته که در تهیه دلمه‌ها باید مد نظر داشته باشید این است که:
۱- دلمه با ید با حرارت ملایم پخته شود تا شکل خود را از دست ندهد و باز نشود
۲- شما می‌توانید به‌جای گوشت از سویا استفاده کنید.
روش تهیه همه دلمه‌ها تقربیا شبیه به هم است
انواع دلمه
دلمه برگ مو
دلمه بادمجان
دلمه کلم
دلمه کاهو
دلمه سیب زمینی
دلمه پیاز
دلمه گوجه فرنگی
دلمه کلم پیچ
چاشنی دلمه
سس دلمه با سرکه بالزامیک، سس دلمه با تمرهندی، سس دلمه با رب انار، سس دلمه با عصاره گوشت، سس دلمه با رب گوجه فرنگی

یک استکان سرکه را با یک استکان آب به همراه دو قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید کمی نمک وفلفل به آن اضافه کنید و روی شعله گاز هم بزنید تا شکر حل شود وسس دلمه سرکه‌ای کمی غلیظ شده را در مراحل آخر پخت به دلمه اضافه کنید، میزان شیرینی و ترشی سس سرکه به سلیقه شما بستگی دارد.

دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید. روش تهیه سس‌های دیگر نیز به همین شکل است.

شما می‌توانید سبزی دلمه را با گوشت و پیاز کمی تفت دهید و هم می‌توانید بدون سرخ‌کردن، داخل مواد بریزید.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
زهرا
۱۲:۰۳ ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب بود
ناشناس
۰۱:۳۴ ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
دلمه ای که من میپزم از تمامی دلمه های دنیا خوشمزه تره خیلی عالی میشه دلمه برگ یعنی فرقی نمیکنه تمامی غذا ها که درست میکنم خوشمزه اس همه ی فامیل تعریف می‌کنند و بچه‌هام فرصتی بشه براتون فوت و فن رو میگم
مرینت
۲۲:۲۴ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوشمزست