به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت طلایی یک کتلت خوشمزه و خوش طعم است که قرار است طرز تهیه آن را در اینجا با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. شاید با خودتان بگویید منظور از کتلت طلایی همان کتلت معمولی خودمان است که با ترفندهایی رنگ آن را طلایی کنیم.
اما باید بگوییم خیر کتلت طلایی نوعی از کتلت است که علاوه بر مواد اصلی کتلت مواد دیگری هم به آن اضافه میشود و باعث خوشمزهتر شدن آن میشود. کتلت یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیا است که شاید هیچ وقت ازخوردن آن سیر نمیشوید، ولی شاید همیشه خوردن یک مزه تکراری شما را خسته کند و بهتر است گاهی تنوعی در آن ایجاد کرده و مزه آن را متفاوت کنید حال یا با ریختن انواع سبزی خشک و یا با ریختن مواد دیگری همچون هویج این طعمهای متفاوت به دست میآید.
مواد لازم
سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
هویج: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
گوجه فرنگی: نصف پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا سیب زمینیها را به همراه هویج میپزیم.
سپس آنها را له یا رنده میکنیم.
تخم مرغ، نمک، زردچوبه، فلفل، کره، گوجه فرنگی و بکینگ پودر را به سیب زمینی و هویج له شده اضافه میکنیم.
مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
سپس کتلت را به اندازههای دلخواه در میآوریم.
سپس ماهیتابه را روی گاز گذاشته و داخل آن روغن میریزیم.
اجازه میدهیم تا روغن داغ شود، سپس حرارت را ملایم میکنیم و کتلتها را در آن سرخ میکنیم تا طلایی شود.
در نهایت آن را در ظرف سرو گذاشته و تزیین میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/