سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تخصیص منابع اشتغال بر اساس میزان پیشرفت فیزیکی و ایجاد اشتغال جدید است

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: میزان تخصیص منابع اشتغال به دستگاه ها، بر اساس میزان پیشرفت فیزیکی و ایجاد اشتغال آن‌هاست.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال در سال ۹۹ با تاکید بر این که همه دستگاه‌ها موظف هستند اطلاعات اشتغال خود را در سامانه ناظر این وزارتخانه ثبت کنند، اظهار کرد: ملاک عمل در این زمینه، داده‌های ثبتی دستگاه‌ها در حوزه اشتغال است.

وی تاکید کرد: برای ارزیابی و بررسی عملکرد دستگاه‌ها و رسیدن به دستاورد‌های واقعی اشتغال، باید اطلاعات و داده‌های همه دستگاه‌ها در سامانه ناظر بارگذاری و ثبت شود و مبنای عملکرد دستگاه‌ها باید ایجاد اشتغال واقعی مبتنی بر اجرای سیاست‌های اشتغال باشد.

منصوری افزود: در سال جاری با راه اندازی سامانه ملی اشتغال و سامانه کسب و کار، داده‌های اشتغال، بیکاری و جمعیت غیر فعال در این سامانه‌ها به صورت ثبتی وجود خواهند داشت.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تاکید به ضرورت تثبیت مشاغل موجود و ایجاد اشتغال جدید افزود: بهسازی سریع فضای کسب وکار و توجه به حوزه زنجیره ملی و منطقه‌ای اشتغال و اهتمام به حوزه مسکن از جمله راهکار‌های پیش رو در جهت اشتغال زایی در کشور است.

وی با اشاره به اینکه کاهش نرخ بهره و تامین ضمانت سرمایه‌گذاری دو راهکار مهم در اصلاح ساختار اشتغال کشور محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: وام دادن مشکلی را حل نخواهد کرد و نباید فقط به ابزار وام دادن تکیه شود بلکه باید به راهکار‌های دیگر نیز توجه کرد، در این راستا نیازمند تحریک تقاضا و عرضه از سوی دیگر هستیم و این نگاه باید در سطح کلان، بینابینی و خرد دیده شود.

منصوری، مقوله توسعه اشتغال روستایی را با اهمیت خواند و با تاکید بر اهمیت یکپارچه سازی برنامه‌های اشتغال ملی افزود: درکنار توجه به اشتغال روستایی باید به توسعه اشتغال شهری نیز توجه شود و فرایند ایجاد اشتغال باید به گونه‌ای باشد که ارائه تسهیلات در این راستا منجر به افزایش تولید، اشتغال و در نهایت ارزش افزوده شود.

عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از میزان تعهد ایجاد اشتغال پیش بینی شده بیشتر است

در این نشست که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال برگزار شد، افشین برمکی رئیس امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور نیز از عملکرد این کمیسیون تخصصی در سال ۹۸، میزان تعهد ایجاد اشتغال در دستگاه‌های مختلف از جمله نیرو، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی ارائه کرد.

وی افزود: عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در میان سایر دستگاه ها، در زمینه تعهد ایجاد اشتغال قابل قبول و خوب است و میزان تعهد ایجاد اشتغال پیش بینی شده بیشتر از حد انتظار بوده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.