سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه پاپس کیک

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه پاپس کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاپس کیک یک نمونه کیک است که به شیوه‌های متفاوتی تزیین می‌شوند از آن برای عصرانه و تولد استفاده می‌شود. پاپس کیک را می‌توانید با کیک تولد ست کنید.

مواد لازم برای ۱۴ پاپس کیک:

کیک نیم کیلو
خامه ۱ پیمانه
شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم
چوب آبنبات به مقدار لازم
شکلات تزئینی به مقدار لازم

طرز تهیه پاپس کیک:

ابتدا کیک مورد نظر خود را با دستور‌های پخت کیک ساده یا شکلاتی بپزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خنک شود. سپس کیک را با دست یا به وسیله‌ی میکسر کاملا پودر کنید. خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب کنید.

مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید. سعی کنید توپک‌ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار از اسکوپ استفاده کنید. مواد را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله شکلات (نوع شکلاتی که به ذائقه‌ی شما بستگی دارد را انتخاب کنید) را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید.

سپس چوب آبنبات‌ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک‌ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک‌ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزید.

قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات‌های تزئینی و مروارید‌های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه‌ی پاپس کیک:

• نوع کیک کاملا سلیقه‌ای هست می‌توانید از انواع کیک وانیلی، شکلاتی، ردولت و... استفاده کنید.

• از خامه قنادی فرم گرفته هم می‌توانید استفاده کنید.

• به جای ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال می‌توانید ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.

• شکلات‌های تخته‌ای زود سرد می‌شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید، زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می‌شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.