سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوشی بادام زمینی و موز یک صبحانه مقوی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک صبحانه مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخاب یک صبحانه مقوی یا یک میان وعده انرژی‌زا همیشه سخت است. چیزی که واقعا شما را سرحال نگه‌دارد، تهیه آن آسان باشد و بتوانید به راحتی آن را بسته بندی کنید و به محل کار، دانشگاه، مدرسه و… ببرید. اگر شما هم برای انتخاب چنین خوراکی سردرگم هستید، طرز تهیه سوشی کره بادام زمینی و موز را از دست ندهید.

شاید با شنیدن اسم سوشی با خودتان فکر کنید قرار است یک خوراکی پیچیده با برنج آماده کنید، اما این نام‌گذاری فقط به دلیل شباهت این خوراکی به سوشی است. پس اگر خودتان یا فرزندتان باید همیشه یک میان وعده همراه داشته باشید یا زمان زیادی برای خوردن صبحانه ندارید، در انتخاب و تهیه این خوراکی خوشمزه شک نکنید.

مواد لازم

پودر بادام زمینی سه قاشق غذاخوری
آب یک قاشق غذاخوری
نان گندم یک عدد
موز تازه یک عدد متوسط

طرز تهیه سوشی کره بادام زمینی و موز

پودر بادام زمینی را به همراه یک قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید، آنقدر این کار را انجام بدهید تا مواد تهیه سوشی کره بادام زمینی و موز کاملا به یکدیگر ترکیب و سفت شوند.

یک قاشق از ترکیب کره‌ای به‌دست آمده از پودربادام زمینی و آب را نگه دارید و مابقی آن را وسط نان پخش کنید.

موز را در قسمت میانی گردی نان قرار دهید. باقی‌مانده کره بادام زمینی را روی لبه نان پخش کنید تا لبه‌ها به یکدیگر بچسند. حالا نان را رول کنید.

رول نان را با یک چاقو تیز به‌صورت سوشی برش بدهید. صبحانه مقوی و لذیذ شما آماده است.


نکته

در صورت تمایل می‌توانید به جای آب، از شیرنارگیل، شیربادام یا آب انگور طبیعی استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
صبا
۱۷:۱۵ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
خیلی عالی و خوش طعم
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
ظاهرش که خوبه