سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی انتقال ویروس کرونا را کاهش می‌دهد

رییس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین گفت : رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی ۹۵ درصد انتقال ویروس کرونا را کاهش می‌دهد و مهم‌ترین راه قطع زنجیره این بیماری ویروسی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رضا منصوری رییس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین گفت : درصورت رعایت ۷۵ درصدی فاصله گذاری اجتماعی توسط افراد مختلف، یک فرد بیمار می‌تواند ۲.۵ نفر سالم را در طول یک ماه بیمار کند، ولی اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود هر فرد بیمار می‌تواند ۴۰۶ تن از افراد سالم را به بیماری ویروسی کرونا مبتلا کند.

او گفت : بیماری ویروسی کرونا قدرت سرایت بسیار بالایی دارد که از طریق ترشحات تنفسی فرد مبتلا، انتقال می‌یابد از این رو افراد برای در امان ماندن از شر این ویروس باید از تماس با فرد آلوده به ویروس کرونا خودداری کنند.

این پزشک متخصص جراحی ادامه داد: شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک مهم‌ترین راه‌های مقابله با بیماری ویروسی کرونا است که همه مردم ملزم به اجرای آن هستند تا شاهد افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا نباشیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین افزود: باتوجه به اینکه ویروس کرونا یک ویروس نوظهوری است و باتوجه به ناشناخته بودن آن و نداشتن واکسن و عدم کشف داروی این بیماری، تنها راه مقابله فعلی با این بیکاری ویروسی عمل به توصیه‌های پزشکان، همکاری با کادر درمان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

منصوری گفت: تضعیف ویروس کرونا بر اثر گرما تنها یک فرضیه بود که در آغاز شروع این بیماری ویروسی مطرح شد، اما با گذشت زمان و اکنون قرار گرفتن در فصل گرما مشاهده می‌کنیم که حتی در استان‌های گرمسیر و شهرستان مرزی و گرمسیر قصرشیرین با وجود دمای بالای هوا در زمان فعلی متاسفانه شاهد افزایش آمار مبتلایان هستیم از این رو مردم باید بی خیال این ویروس نباشند و بدانند خطر در کمین همه افراد است.

او ادامه داد: ما باید بپذیریم که ویروس کرونا مدتی با ما خواهد بود و برای در امان ماندن خود و عزیزانمان باید توصیه‌های پزشکی و بهداشتی را به خوبی رعایت کنیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین افزود: پرهیز از سفر‌ها و تردد‌های غیرضروری، در خانه ماندن با توجه به اینکه منزل امن‌ترین مکان برای مقابله با بیماری ویروسی کرونا است، عدم تماس با افراد بیمار و ناقل، قرنطینه کردن افراد ناقل از سوی مبتلایان به کرونا حتی در صورت نداشتن علایم بیماری برای حفظ جان دیگر افراد سالم و بخصوص کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، انجام کسب و کار‌ها تا حد امکان به صورت الکترونیکی همه از مواردی است که می‌تواند به قطع زنجیره انتقال کرونا کمک کند.

منصوری گفت: برای مقابله با بیماری ویروسی کرونا باید سبک زندگی افراد نیز تغییر کند و برای مدتی بی خیال برگزاری آیین‌های تجمعی چه در محیط اداری و چه در مجالس خانوادگی باشیم، چون تجمع حتی چند نفره نیز می‌تواند به سرایت انتقال بیماری ویروسی کرونا منجر شود و از این رو مجالس عروسی، عزاداری و جشن‌ها را تا مدتی برگزار نکنیم.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.