مواد لازم:
۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱ قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه مقداری
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
½ پیمانه سرکه بالزامیک
۱ قاشق چای خوری ریحان خشک
۱ قاشق چای خوری پونه خشک
۱ قاشق چای خوری رزماری خشک
½ قاشق چای خوری آویشن پودر
طرز تهیه
سینه های مرغ رو به دو نیم تقسیم کنید و هر دو طرفش رو نمک و فلفل بزنید
روغن زیتون رو در ماهیتابه گرم کنید و مرغ ها رو تا زمانی که قهوه ای بشن سرخ کنید. حدود 3-4 دقیقه کافیه و بعد پیاز رو اضافه کنید و سرخ کنید تا پیازها هم کاراملی بشن
گوجه و سرکه بالزامیک رو به ماهیتابه اضافه کنید و سبزیجات خشک و باقی مواد رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. وقتی که آبش کشیده شد و سس غلیظ شد مرغ بالزامیک ما آماده است.
منبع: شفان
انتهای پیام/