سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه مرغ کاری سریع و آسان

در این مطلب دستورالعمل تهیه مرغ کاری را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور تهیه مرغ کاری بسیار کاربردی است. این دستور سنتی مرغ کاری نیست، ولی ساده‌ترین روش پخت می‌باشد و بسیار لذیذ است. این دستورالعمل را دنبال کنید تا طرز تهه‌ی یک مرغ کاری خامه‌ای را یاد بگیرید.

مواد لازم

۹۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
۲ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری پودر کاری
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
۱ قوطی خامه یا شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
¾ پیمانه ۱۸۰ میلی لیتر آب
½ قاشق چایخوری ادویه‌ی گرام ماسالا به دلخواه
گشنیز خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:

۱. در تابه‌ی بزرگی روغن بریزید. پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و با حرارت متوسط، تا زمانی که پیاز‌ها طلایی شوند، تفت دهید. هرازگاهی هم بزنید که نسوزد.
۲. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند سیر له شده و زنجبیل را به آن‌ها اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پخته شوند. حالا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تا زمانی که گوجه‌ها نرم شوند بپزید. پودر کاری را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید. اکنون سینه‌ی مرغ را اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. ۵ دقیقه بپزید تا مرغ‌ها طلایی شوند. درب تابه را بگذارید و بگذارید به مدت ۲-۳ دقیقه بپزد. سپس آب را اضافه کرده، در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه مواد پخته شوند.
۳. در این مرحله خامه یا شیر نارگیل را اضافه کنید، ادویه‌ی گرام ماسالا و نمک بریزید، هم بزنید و تا زمانی که مواد به قوام بیایند بپزید.
این غذای خوشمزه را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.