مواد لازم:
۱.۲ کیلوگرم سیب زمینی
۴ قاشق غذاخوری کره به دمای اتاق رسیده
۳ عدد زرده تخم مرغ
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
¼ قاشق چای خوری جوز هندی
۳ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
سیب زمینیها را پوست کنده و خرد کنید و در قابلمهای با آب سرد قرار دهید و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری نمک بجوشانید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سیب زمینیها را آبکش کنید تا سرد شوند. سپس به یک کاسه بزرگ منتقل کرده، کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زردههای تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس نمک، فلفل، جوز هندی و پیازچهها را اضافه کنید.
سیب زمینیهای پوره شده را با یک قیف با سر ستارهای منتقل کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، مانند گل شکل دهید.
۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
سپس با پیازچه آنها تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکته:
وقتی زرده تخم مرغ را اضافه میکنید سیب زمینیها داغ نباشد، در غیر این صورت زردههای تخم مرغ پخته میشوند.
منبع: شفان
انتهای پیام/