مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:
۲۸۰ گرم آرد
۱۷۰ گرم کره مکعبی خرد شده
۱ قاشق چای خوری نمک
۶ قاشق غذاخوری آب سرد
مواد لازم برای تهیه مواد داخلی:
۶۰ گرم پنیر پیتزا یا گودا
۲۵۰ گرم قارچ
۱ عدد پیازقرمز
۲ عدد ساقه سیر خردشده
۳ عدد تخم مرغ
۲۴۰ میلی لیتر خامه
۱ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
¼ قاشق چای خوری جوز هندی
۱ قاشق چای خوری اورگانو یا آویشن
۱ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
طرز تهیه:
آرد را در غذا ساز بریزید نمک را اضافه کنید و کرههای خرد شده را اضافه کنید و ترکیب کنید تا به صورت شن خیس دربیاد. اب سرد را به مواد اضافه کنید و به هم زدن با غذاساز ادامه دهید تا خمیر شکل شود.
خمیر را روی سلفون بگذارید و کمی صاف کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
پیاز قرمز را خرد کنید. قارچها را به صورت اسلایس درآورید. کره در ماهیتابه بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید تا داغ شود سپس پیازها را تفت دهید سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. قارچها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بپزید اگر لازم بود مقداری روغن اضافه کنید. ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
در کاسهای تخم مرغها را بریزید و خامهها را اضافه کنید. نمک، فلفل، جوز هندی، اورگانو یا آویشن را اضافه کنید با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط شود. کنار بگذارید.
میز کار را آدر پاشی کنید و با وردنه خمیر را روی میز پهن کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید. اضافات خمیر را با چاقو جدا کنید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید. به مدت ۳۰ دقیقه خمیر را در فریزر بگذارید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل قالب تارت ورق روغنی بگذارید روی ورق را با سنگ یا حبوبات پر کنید به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه بپزید بعد از ۱۵ دقیقه حبوبات را خارج کنید؛ و دوباره ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود.
مخلوط قارچ و پیاز را داخل پایه تارت بگذارید و به صورت یکدست پخش کنید. پنیر پیتزا یا گودا را روی قارچها بریزید و در نهایت مخلوط خامه و تخم مرغ را روی آن بریزید.
کیش قارچ را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه بگذارید تا طلایی شود. قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود.
منبع: شفان
انتهای پیام/