مواد لازم:
۴۵۰ گرم توت فرنگی خرد شده
۲۸۰ گرم کاهو چینی/اسفناج
۵۰ گرم آروگولا
۲۰ گرم برگ ریحان
۱۵۰ گرم گردو
۷۵ گرم پنیر
مواد لازم سس:
⅛ پیمانه روغن زیتون
⅛ پیمانه سرکه بالزمیک
⅛ پیمانه عسل یا سیروپ
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
برگهای سبز کاهو را با دست خرد کرده و درون کاسه بزرگ بریزید. برگ ریحان گردو توت فرنگی و پنیر را اضافه کنید.
در کاسهای دیگر مواد سس را با هم مخلوط کنید و قبل از سرو به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
منبع: شفان
انتهای پیام/