او درباره اینکه آیا همچنان اصرار به پیگیری اظهارات دادکان از طریق نهادهای قضایی دارد، گفت: زمانی که اتهامی به یک نهاد رسمی زده میشود یا باید آن فرد عذرخواهی کرده و از موضع خود عدول کند یا اینکه ما به عنوان نهاد رسمی از طریق مراجع قضایی اقدام کنیم. ما این موضوع را دنبال میکنیم، اجازه دهید هر زمانی مراجع رسمی نظر دادند اعلام کنیم.
صالحیامیری درباره اظهارات دادکان و موضع کمیته ملی المپیک، بیان کرد: دادکان از پیشکسوتان است و برایش احترام قائل هستم. از زحمات دادکان برای فوتبال تشکر میکنم. به هر حال از وی انتظار میرود برای بیان هر سخنی از قبل اطلاعات داشته باشد و فکر کند. برداشت ما این است که او اطلاعی از حوزه کمیته و نهادهای بینالمللی ندارد. حتی یک دقیقه با من و همکارانم جلسه نداشته است. از او دعوت میکنم به کمیته بیاید و با همکارانم گفت و گو کند تا در جریان برنامهها قرار بگیرد.
او افزود: آنچه دادکان بیان کرد از روی بیاطلاعی بود. هیچ گونه مکاتبهای که نهاد بینالمللی ما را تعلیق کرده باشند وجود نداشته است. به یک رسانه و فرد ضد انقلاب استناد کرده است و ما هم وظیفه نداریم به هر ادعایی پاسخ بدهیم.
صالحیامیری درباره وضعیت فدراسیون جودو، بیان کرد: درباره جودو هم باید بگویم که ما، دبیر کل کمیته و روابط عمومی فدراسیون مسائل مطرح شده را تکذیب کردیم و باید دادکان به این موضوع استناد میکرد و اظهارات یک ضد انقلاب فراری را قبول نمیکرد. به هر حال آنچه دادکان بیان کرده استناد به یک رسانه خارجی بوده که ما قبلا صحبتهایی را مطرح کردیم. سیاست رسمی کمیته ورود نکردن به حاشیهها است.
او ادامه داد: وقتی شما به حاشیه وارد میشوید از متن فاصله میگیرید. انتظار ما این است دادکان در حوزه تخصصی خود صحبت کند. او مدعی شد با کمیته و وزارت مکاتبه کرده و تعهداتی را داشتند، اما این موضوع دروغ است. مکاتبه و قولی برای تعهد صورت نگرفته است.
رئیس کمیته ملی المپیک درباره اینکه این نهاد اجرایی مجبور به تکذیب بوده خاطرنشان کرد: این صحبتها برای ما جای سئوال بود و در نهایت تکذیب کردیم، چون ادعا خلاف واقع بود. به هر حال نمیشود ادعای یک رسانه را به عنوان سند مطرح کرد. اگر کمیته به عنوان مرجع رسمی سندی را تایید نکند فاقد اعتبار است. آنچه دادکان گفته را تکذیب میکنم و خلاف واقع است. از اصحاب رسانه خواهش میکنم حرمت دادکان را حفظ کنند. همچنین از او خواهش میکنم در حوزه تخصصی خود صحبت کند یا به همکارانم مراجعه کند تا توجیه شود.
او افزود: رشتههای شمشیربازی، تیراندازی، شنا و ... از رشتههای پرمدال محسوب میشوند. ما امروز همراه با دیگر مسئولان کمیته بازدیدی از فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو داشتیم تا مشکلات ارزیابی شود و تلاش کنیم موانع برای حضور در مسابقات برداشته شود.
رئیس کمیته ملی المپیک بیان کرد: فدراسیون شنا ۳ ویژگی دارد؛ اول اینکه مدیر موفق دارد و ما ارزیابی مثبتی از عملکرد فدراسیون داریم. دوم مجموعه تیمی که در فدراسیون فعالیت دارد بسیار خوب است. نکته سوم اینکه گستردگی این رشته در سراسر کشور و در هیئتهای استانها پیامی را به ما میدهد که هر چه بیشتر سرمایهگذاری کنیم میتوانیم نتایج بهتری داشته باشیم.
صالحیامیری بیان کرد: طبق برنامه قبل از این جلسه با سجادی صحبتی داشتم و او تاکید کرد که سرمایه گذاری ویژه در رشتههای ورزشی همانند شنا، شیرجه و واترپلو صورت بگیرد. به هر حال این ورزشها ظرفیت خوبی دارند و این انگیزه وجود دارد تا بدرخشند. همچنین ما باید از لحاظ سختافزاری به این ورزشها کمک کنیم. خوشبختانه ۵ استخر استاندارد در کشور در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری میرسد.
صالحیامیری درباره کمک مالی به فدراسیونها، اظهار کرد: فدراسیونهای ورزشی هزینههای ثابتی دارند، اما شرایط بودجه کشور هم خاص است و ما تعهد کردیم در اولین فرصت در روزهای آینده کمکهای مالی داشته باشیم تا مشکلات کمتر شود. به هر حال جا دارد از همه مربیان، ورزشکاران در سراسر این کشور تشکر میکنم و قول میدهم که شرایط جدیدی شکل بگیرد.
رئیس کمیته ملی المپیک درباره اعتراض ایران در مورد مسابقات کسب سهمیه واترپلو که قرار بود در قزاقستان برگزار شود، بیان کرد: مشکلاتی برای مسابقات کسب سهمیه المپیک به وجود آمده که به IOC اعتراض کردیم و منتظر اعلام نتیجه هستیم. این موضوع مشخص نیست و باید تصمیم کمیته بینالمللی المپیک ابلاغ شود تا تیم ملی واترپلو از بلاتکلیفی خارج شود.
صالحیامیری همچنین درباره فعالیت استخرها و بازگشایی آن خاطرنشان کرد: بعد از این دیدار به فدراسیون پزشکی ورزشی میرویم. به برخی از رشتههای ورزشی از جمله شنا مجوز محدود با رعایت پروتکل داده شده است. درباره شروع فعالیت رشتههای ورزشی دیگر در جلسه با فدراسیون پزشکی صحبت خواهیم کرد.
انتهای پیام/