مواد لازم:
نخود: ۱ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
گوشت: ۵۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، گل سرخ و دارچین: به مقدار لازم
آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. در مرحله اول برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب گرم اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
۲. گوشت را به صورت تکههای کوچک دربیاورید و با پیاز تفت دهید. وقتی سفید رنگ شد مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد. میتوانید کمی آب گوجه فرنگی یا چند عدد گوجه هم به این ترکیب اضافه کنید تا گوشت مزهدار شود. توجه کنید که نمک به گوشت نزنید که سفت نشود. فقط زردچوبه و کمی فلفل بزنید.
۳. وقتی گوشت پخت، کنسرو نخودفرنگی یا نخودفرنگی پخته شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید و اگر آب ندارد، مقداری آب به آن اضافه کنید.
۴. کمی رب، نمک، دارچین، آبغوره و گل سرخ به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مایه نخودپلو جا بیفتد و کمآب شود.
۵. سپس برنج را آبکش کرده و مایه را لابلای آن دم کنید.
۶. بدون شک زعفران هم طعم بسیار جذابی به این برنج میدهد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/