سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک پرتقال و روغن زیتون

در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقالی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک پرتقالی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. این کیک روغن زیتون و پرتقال بسیار نرم و مرطوب بوده و تهیه آن بسیار آسان است. شما فقط به چند ماده اصلی و چند دقیقه کار نیاز دارید. این دستور العمل همچنین فاقد لبنیات است و شیر و کره ندارد. اگر کیک های پرتقالی را دوست دارید باید این دستور العمل بی نظیر را امتحان کنید.



مواد لازم:
۲۲۰ گرم آرد ۱ و ¾ پیمانه
۳۰ گرم پودر بادام ⅓ پیمانه
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ درشت
۱۷۵ گرم شکر ¾ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
۱۸۰ میلی لیتر روغن زیتون ¾ پیمانه
۱۲۰ میلی لیتر آب پرتقال ½ پیمانه
رنده‌ی پوست دو عدد پرتقال
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری پودر قند برای روی کیک

طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک قالب کمربندی 23 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید، با مقداری روغن زیتون چرب کنید، سپس آرد پاشی کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه آرد، پودر بادام، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ و شکر را با همزن دستی یا میکسر به مدت 4-5 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سبک و کشدار و حجیم شود. حالا سرعت همزن را کم کنید و روغن زیتون را به آرامی به مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود.
عصاره وانیل و رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید، مخلوط کنید تا ترکیب شود. نیمی از آب پرتقال را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود، اکنون نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید، دوباره بزنید تا ترکیب شود. آب پرتقال باقیمانده را اضافه کنید، هم بزنید، مخلوط آرد باقیمانده را اضافه کرده و بزنید تا ترکیب شود.
خمیر یک را در قالب آماده بریزید. حدود 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان داخل از مرکز آن تمیز بیرون بیاید.
اجازه دهید خنک شود. روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.
منبع: شفان

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، روغن زیتون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.