سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه براونی خوشمزه بدون پخت

در این مطلب طرز تهیه براونی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگا جوانه خبرنگاران، برای تهیه براونی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.

رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

براونی بدون پخت

این براونی‌های بدون پخت مناسب افراد وگان هستند. آن‌ها خام، بدون گلوتن، بدون آرد، بدون لبنیات، آسان و صد البته به شدت خوشمزه هستند! حتما این دستور العمل رو امتحان کنید، ضرر نمیکنید.


مواد لازمبرای براونی:

۶۰۰ گرم خرمای بدون هسته
۲۱۰ گرم گردو
½ پیمانه پودر کاکائو ۶۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده ۳۰ گرم
¼ قاشق چایخوری نمک
برای گاناش شکلاتی:
⅓ پیمانه پودر کاکائو ۴۰ گرم
⅓ پیمانه شهد آگاو یا افرا ۱۵۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده ۳۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
بادام زمینی برای تزیین

طرز تهیه

۱. گردو، پودر کاکائو و نمک را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا خرد و باهم مخلوط شوند. خرما و روغن نارگیل را به آن‌ها افزوده و چند پالس دیگر بزنید تا مخلوط نرمی به دست آید.

۲. یک تابه‌ی ۲۵ در ۲۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط خرما را به تابه منتقل کرده و با پشت قاشق یا دست کاملا پهن و فشرده کنید.

تهیه‌ی گاناش:

۳. در کاسه‌ای شیرین کننده (افرا، آگاو یا عسل)، روغن نارگیل ذوب شده و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب نرم و یکدستی ایجاد شود.

۴. این مخلوط را به صورت یکدست روی مواد زیرین پخش کنید و روی آن بادام زمینی بوداده یا هر مغز دیگری به دلخواه بریزید.
به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد خارج کرده، به ۲۰ قطعه تقسیم کنید. نوش جان

یادداشت

براونی‌ها در یخچال نگهداری کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.