سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه استیک تن ماهی خوشمزه درست کنیم؟

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه استیک تن ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استیک تن ماهی خوشمزه و مزه دارشده یک غذای کاملا متفاوت می‌باشد که می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی روی آن حساب کنید.

مواد لازم جهت تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده برای ۴ نفر:

آب پرتقال ۱/۴ فنجان
سس سویا ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده ۱ عدد
پونه خرد شده ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
استیک ماهی تن ۱۵۰ گرم

طرز تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده:

ابتدا استیک ماهی تن را در آب نمک که سرکه سفید و ادویه به آن زده با هم مخلوط میکنید و گوشت ماهی را در آن می‌خوابانید و روی آنرا می‌پوشانید به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهید.

در یک ظرف بزرگ، آب پرتقال، سس سویا، روغن زیتون، آب لیمو، جعفری، سیر، پونه، و فلفل را با هم مخلوط می‌کنید. گریل را از قبل برای حرارت‌های بالا گرم میکنیم.

به آرامی روغن میریزیم. میگذاریم تا استیک ماهی تن برای ۵ تا ۶ دقیقه بپزد، پس از آن گوشت ماهی را در سسی که تهیه کردیم می‌خوابانید. ۵ دقیقه اضافی طبخ را ادامه میدهید. مواد اضافه را دور ریخته و استیک ماهی تن را سرو میکنید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری ، استیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.