مواد لازم:
بادام: ۴ عدد
آرد برنج: ۱ ق مربا خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان «حدود ۶۰ میلی لیتر»
روغن مایع: ۱ ق چای خوری «بهتر هست روغن زیتون باشد»
شکر: ۱ ق چای خوری
آب: نصف استکان «حدود ۳۰ میلی لیتر»
طرز تهیه:
بادامها رابه مدت ۳-۴ ساعت در آب گرم خیسانده و آنگاه پوست بکنید. آنگاه آنها را رنده کرده، به طوریکه پودری دقیقا یکدستی بدست آید.
شیر را دریک ظرف کوچک که بهتر هست از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
آنگاه آب و شکر رابا سایر مواد آمیخته کرده ودر حالیکه آن رابه طور مرتب به هم میزنید، به مدت حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا قوامی مثل ماست پیدا کند.
در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون رابا سایر مواد آمیخته کنید.
افزون کردن روغن باعث افزایش کالری غذا ودر نتیجه کمک به رشد شیرخوار میشود. ازآن جا که روغن نباید در دسترس حرارت چندان قرار گیرد توصیه میشود که در اواخر پخت به غذا افزون شود.
با رعایت بهداشتی میتوان گذشته از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگهداری کرد.
همانند فرنی، بهتر هست حریره رابه جای شیر پاستوریزه، با آب پخت ودر پایان شیر مادر به آن افزون کرد.
منبع: تالاب
انتهای پیام/