سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه برش مغز آجیل و میوه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه نوعی شیرینی مغزدار خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی‌های مغزدار به همراه مغز‌های آجیل بسیار خوشمزه میباشند در ادامه می‌توانید با آموزش برش مغز آجیل و میوه یک شیرینی فوق العاده ما را دنبال نمایید.

مواد لازم:

جو دوسر زودپز: یک پیمانه

مغز گندم تفت داده شده: یک سوم پیمانه

آرد گندم سبوس دار: یک چهارم پیمانه

پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری

زردآلو‌ی خشک: نصف پیمانه

انجیر خشک: نصف پیمانه

کشمش طلایی: نصف پیمانه

بادام: نصف پیمانه

زغال اخته خشک: یک سوم پیمانه

گردو: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

تخمه آفتاب گردان: یک چهارم پیمانه

عسل: یک چهارم پیمانه

شکلات تلخ آب شده: ۵۶ گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.

کف قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید طوریکه از هر طرف، فویل کمی افزون باشد تا تفکیک مواد ازآن آسان باشد. روی فویل را کمی چرب کنید.

جو دوسر، مغز گندم، آرد و دارچین را در غذاساز آمیخته کنید سپس گردو، بادام، زردآلو و انجیر خرد شده، کشمش، زغال اخته و دانه تخم آفتاب گردان رابه مواد افزون و دوباره در غذاساز آمیخته کنید تا میوه و مغز‌ها نرم شود.

تخم مرغ و عسل را با هم آمیخته و آمیخته میوه‌ها رابه آن افزون کنید و هم بزنید.

مواد را روی فویل پهن و صاف کنید.

به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کناره‌ها قهوه‌ای شود و قسمت وسط آن خودش را بگیرد مواد را بپزید.

از فر در بیاورید، بگذارید خنک شود، برش بزنید و با شکلات آب شده، روی آن را تزئین کنید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.