سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو با شروع فصل گرما

بهسازی اماکن دامی ،سمپاشی دامداری های ودام ،اجتناب از کشتار غیر بهداشتی و خارج از محیط کشتارگاه باعث کاهش خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو می شود .

 عبدی رئیس شبکه شهرستان بشرویه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  گفت : خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از بروز بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان ودام است در شهرستان مشاهده و گزارش نشده است.

او با اشاره به اینکه کنه عامل بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرم سال فعال می‌شود افزود: شیوع این بیماری در فصل گرم سال همزمان با فصل فعالیت ناقل و مخزن بیماری (کنه‌ها) بیشتر مشاهده می‌شود.

عبدی با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو اقدام‌های پیشگیرانه عبدی در حال انجام است ادامه داد:سم‌پاشی از جمله اقدام‌های پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری تب کریمه کنگو محسوب می‌شود.


بیشتر بخوانید: توزیع 286 لیتر سم برای مقابله با تب کنگو در سربیشه


رییس شبکه دامپزشکی بشرویه با بیان اینکه دامداران باید از طریق تشکل‌ها و تعاونی‌ها نسبت به خرید سم و ضد عفونی دام و جایگاه‌ها اقدام کنند یادآور شد: بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در اثر تماس با دام آلوده و گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.

او افزود: ویروس عامل این بیماری با قرار گرفتن گوشت استحصالی از کشتار در پیش سرد به مدت 24 ساعت کاملا از بین می رود.

انتهای پیام / ط آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.