مواد لازم
کره: ۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۸۰۰ گرم (پخته و بدون پوست)
پیاز زرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه خرد شده
ریحان تازه: ۲۰ گرم
روغن زیتون فوق بکر: ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان و ریحان: مقداری برای سرو
سیر تازه: ۱۰ حبه رنده شده، ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند: به دلخواه
طرز تهیه
برای شروع کار گوجههای پخته را داخل کاسهای بزرگ ریخته و با دستانتان خرد کنید. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و کره را در آن ذوب کنید سپس پیاز ریز شده را به آن افزوده و تفت دهید تا زمانی که نرم شود یعنی حدود ۸ دقیقه بعد سیر را هم افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. گوجه و روغن زیتون را هم به قابلمه اضافه کنید سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. ریحان تازه را هم به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را به جوش برسانید بعد حرارت را کاهش داده و بگذارید به آرامی قل بخورد تا زمانی که غلیظ شود. ریحان را با قاشق برداشته سپس سس مارینارا را سرو کنید.
نکات تکمیلی
همچنین سس مارینارا را میتوان به مدت ۳ ماه فریز کرد. برای اینکار میتوانید آن را در ظروفی کوچک و به اندازه هر بار استفاده، انتقال دهید سپس فریز کنید. موقع استفاده هم از شب قبل بگذارید در یخچال بماند تا ذوب شود سپس در مایکروفر یا روی گاز گرم کنید. این سس را میتوان با هر نوع پاستا به همراه مقداری پنیر پارمزان و ریحان سرو کرد. سایر موادی که میتوان با این سس سرو کرد عبارتند از: پارمزان مرغ، پیتزا همراه نان یا نانهای خشک. امیدواریم از این دستور تهیه سس اسپاگتی یا همون سس مارینارا استفاده کافی را برده باشید.
منبع: نازشو
انتهای پیام/