سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کباب لبنانی و آموزش طرز تهیه آن

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه لبنانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کباب لبنانی غذایی است  که شاید در برخی از منوهای رستوران‌های کشور مشاهده کرده باشید. ما امروز دستور تهیه این کباب خانگی را به شما آموزش می‌دهیم این کباب که بسیار خوش طعم و مزه است با ادویه‌جات مختلف مزه فوق العاده ای دارد. ما به شما آموزش کامل تهیه این کباب را در ادامه به شما توضیح خواهیم داد.


بیشتر بخوانید

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت


مواد لازم برای تهیه کباب لبنانی خانگی و خوشمزه

زنجبیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: ۱۶ عدد
روغن: برای سرخ کردن
تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
نمک: به میزان لازم
زیره (پودر شده): به میزان لازم
پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
سیر: یک بته

طرز تهیه کباب لبنانی
پیازها را به وسیله‌ی غذاساز خرد کنید و سپس از غذاساز خارج کنید. سیر، ساقه فلفل سبز و زنجفیل خرد شده را داخل غذا ساز خرد کنید. بعد برگ گشنیز را به مواد بالا اضافه کنید. پیازهای خرد شده را به مواد غذا ساز اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. مواد داخل غذاساز را بیرون آورده و ادویه جات را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله آخر گوشت چرخی را به مواد اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

تهیه کباب لبنانی

بعد از مواد به اندازه‌ی یک گلوله بردارید و در روغن سرخ کنید. می‌توانید هم از سیخ‌های چوبی استفاده کنید و هم به صورت گرد یا بیضی درآورده و در روغن سرخ کنید. به همین راحتی یکی از خوشمزه‌ترین کباب‌های آسیا را می‌توانید در منزل درست کنید.

منبع: نازشو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۱ ۱۲ تير ۱۳۹۹
2 کیلو گوشت
با این اوضاع برای یه غذا
Sajad
۱۱:۰۵ ۱۳ تير ۱۳۹۹
عزیزم دقت کن نوشته که لبنانی
ننوشته ایرانی.اونا از کجا میارن
نکته رو گرفتی