به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،امیرحسین بانکیپورفرد منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درخصوص ویژگیهای یک رئیس مجلس اظهار داشت: در شرایط حساسی قرار داریم که در بین مردم انتظار زیادی از نمایندگان مجلسی که اکثریتشان چهرههای انقلابی هستند، ایجاد شده و وضعیت اقتصادی هم نامساعد است، همچنین مجلس قبل تقریبا در بین مجالس بعد از انقلاب اسلامی از همه ضعیفتر عمل کرده است.
منتخب مردم اصفهان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر توقعات، انتظارات و شأن نمایندگی تنزل یافته است، بنابراین رئیس مجلس باید بتواند تحول اساسی ایجاد کند، چون مجلس دچار استحاله شد و شأن آن پایین آمده است.
او بیان کرد: رئیس مجلس باید قدرت ایجاد تحول داشته باشد و بتواند وحدت آفرین باشد، با وجود اینکه اکثریت نمایندگان از چهرههای انقلابی هستند، ولی تنوع سیاسی در آنها به چشم میخورد و رئیس مجلس باید کسی باشد که قدرت هماهنگسازی نمایندگان را به طوری داشته باشد که همه آنها در مسائل نقشآفرینی داشته باشند.
بانکیپورفرد تصریح کرد: رئیس قوه مقننه باید پرانرژی و جهادی باشد و بتواند برنامه دقیقی را برای اداره مجلس داشته باشد به نحوی که نمایندگان به شأن و جایگاه خود برگردند و قدرت اثربخشی خود را تقویت کنند.
نماینده یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: امروز جنبههای منفی که در مجلس نهادینه شده است، نمایندگان بیشتر به حوزههای محلی خود توجه داشتند، رئیس مجلس باید با ایجاد سازوکاری باعث شود که نمایندگان به صورت کلان عمل کنند نه اینکه یک نماینده رسالت خود را به حل مشکلات یک منطقه خاص بگذارد.
او در خصوص دیگر ویژگیهای رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باید بتواند وزرا، مدیرکلها و در کل دولت را وادار به کار کند؛ در شرایطی که وضعیت مردم سخت شده، باید قدرت اداره داشته باشد؛ رئیس مجلس تبلور و نماد مجلس است و باید در سطح و اندازه رؤسای دو قوه دیگر مطرح باشد و تاثیرگذاری داشته باشد.
بانکیپورفرد افزود: نمایندگان مجلس بهویژه نمایندگانی که از مجمع نیروهای انقلاب آمدند هم باید مراقب وحدت خود باشند، رقابت یک امر طبیعی است که باید درون فراکسیون وجود داشته باشد، ولی این رقابت نباید به گونهای باشد که شکافی ایجاد شود، اخلاق و ارزشمداری را باید در رقابتهای درونی خود نشان دهیم.
منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در دوره جدید مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مهمترین مسأله، انتخاب یک گزینه واحد از فراکسیون اکثریت به عنوان رئیس مجلس است، یعنی اینکه رقابتها در فراکسیون اکثریت صورت گیرد و هر شخصی که انتخاب شد با رأی بالایی به ریاست مجلس برسد.
او در خصوص اهمیت رأی بالا به رئیس مجلس بیان داشت: زمانی که رئیس مجلس با رأی بالایی انتخاب شود هم درون مجلس و هم در بین دیگر قوا بهتر میتواند نقش خود را ایفا کند؛ همانطور که هرچه رأی مردم به یک رئیس جمهور بیشتر باشد قدرت و اقتدارش بیشتر میشود، رئیس مجلس هم اگر با تعداد رأی بالا انتخاب شود اقتدار بیشتری برای حمایت از خواستههای مردم خواهد داشت.
بانکیپورفرد خاطرنشان کرد: ما باید نشان دهیم که درست است که یک نظام حزبی نداریم، ولی وقتی یک جبهه واحد را برای دفاع از ارزشهای انقلاب تشکیل میدهیم، همه پشت یکدیگر قرار میگیریم.
منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: همه افرادی که در حالحاضر مطرح هستند، سرمایههای بزرگی برای نظام بودند و همه انسانهای بزرگ، توانمند، ارزشی و انقلابی هستند و تفاوت چشمگیری از نظر چارچوبهای ارزشی و نگاه انقلابی و تحولخواهانه در بینشان وجود ندارد و همه میخواهند که مجلس را تحول بخشند تا مشکلات مردم در طرحهای مختلف حل شود.
او بیان کرد: خواسته تمام افرادی که برای ریاست مجلس وجود دارند هم جهت است، بنابراین باید ببینیم چه کسی از همه قویتر است و طبیعتاً ممکن است برای این موضوع هر کدام از ما برداشت شخصی متفاوتی داشته باشیم، لذا باید به نظر جمع توجه کنیم.
منبع:فارس
انتهای پیام/م