سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید به فکر توسعه بازار زعفران باشیم/ توسعه مصرف و جهش صادرات، جان زعفران را از نابودی نجات می‌دهد

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران گفت: باید در زمینه توسعه مصرف و جهش صادرات محصول زعفران اقدامات لازم در دستور کار قرار بگیرد.

علی شریعتی مقدم رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: ضرورت دارد از همین ابتدای سال زراعی، با توجه به محدودیت‌های مالی برای تولیدکنندگان و افزایش هزینه‌ها و رسیدن به پایین‌ترین قیمت زعفران، پیش بینی‌های لازم برای مدیریت اقتصادی این محصول و حمایت از تولیدکنندگان صورت بگیرد.

او با اشاره به میزان تولید زعفران افزود: باتوجه برآورد‌های به دست امده، گفتنی است حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ تن از محصول زعفران امسال برای سال بعد می‌ماند.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: اگر ۱۵ درصد در تولید زعفران افزایش داشته باشیم، می‌توان گفت حدود ۵۷۵ تن تولید این محصول خواهد بود و موجودی ما در ابتدای فصل زراعی بعد به حدود ۷۰۰ تن خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: کرونا صادرات زعفران را به حداقل رساند

شریعتی مقدم بیان کرد: توسعه مصرف و جهش صادرات در محصول زعفران از اقدامات لازمی است که باید در دستور کار قرار بگیرد تا تولیدکننده گان رغبت بیشتری به جمع آوری گل زعفران از زمین‌های کشاورزی خود داشته باشند.

او با اشاره به تحقق جهش تولید در حوزه زعفران، تصریح کرد: بحث صادرات این محصول باید به عنوان یک اولویت مدنظر دستگاه‌های متولی باشد. همین حالا زمینه توسعه بازار در کشور‌هایی همچون هند، چین و کره فراهم است.

انتهای پیام// ف.ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.