اگر شما از ظرف شستن فراری هستید بهتر است به برخی تکنیکهای ساده توجه کنید که گرچه ساده به نظر میرسند، اما واقعا کاربردی هستند:
برای شستن مخلوط کنی که مواد زیادی به آن چسبیده است میتوانید از مالیدن صابون به مخلوط کن کمک بگیرید. درواقع میتوانید صابون مایع یا مایع ظرفشویی را به پرههای تیغه مخلوط کن بمالید و سپس آن را روشن کنید. این موضوع در نهایت به جدا شدن مواد چسبیده به مخلوط کن کمک شایانی میکند.
همیشه پیش از تمیز کردن ظروف، مواد غذایی را از ظروف خارج کرده و در سطلی بریزید. یکی از اشتباهات رایج اغلب افراد این است که ظرفها را موادی مثل برنج یا ته مانده سالاد و غذاها داخل سینک میگذارند. در صورت امکان و فضای مناسب داشتن، مواردی مثل برنج را برای پرندگان کنار بگذارید و ته مانده خوراکیهای غیرقابل استفاده را نیز داخل سطل ریخته و ظرفها خالی را در سینک بگذارید.
یک اشتباه رایج دیگر تلنبار کردن ظرفهای آشپزی و سرو غذا کنار هم است. درواقع بهتر است ظرفهایی را که حین آشپزی کثیف میشوند همان موقع آشپزی بشوییم تا روی یکدیگر تلنبار نشده و راحتتر تمیز شوند. با این روش کار شما در نهایت راحتتر خواهد بود.
از آب سرد برای پاک کردن لبنیات و نشاسته استفاده کنید. درست است برای شستن ظرفهای پر از چربی، مثل ظرف لازانیا، استفاده از آب گرم مناسبتر است، اما برای مواردی مثل شیر و نشاسته، آب سرد کاربردیتر است.
شاید ظرف شستن پس از غذا خوردن خیلی سخت باشد، اما باور کنید هرچه فاصله بین غذا خوردن و شستن ظرفها بیشتر باشد، احتمال سختتر شسته شدن ظروف نیز افزایش بیشتری خواهد یافت.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/