سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولیت آستان قدس رضوی:

رویکرد آستان قدس رضوی تقویت تشکل‌های مردمی است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: رویکرد آستان قدس تقویت تشکل‌های مردمی است، ما به دنبال تصدی‌گری نیستیم بلکه تقویت و حمایت از تشکل‌های مردم نهاد برنامه ماست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار مسئولان تشکل‌ های مردمی فعال در رزمایش مواسات، هم‌افزایی، همکاری و استفاده از تجربیات یکدیگر را از دیگر موضوعات حائز اهمیت در خصوص تشکل‌ های مردمی برشمرد و گفت: رویکرد آستان قدس تقویت تشکل‌های مردمی است، ما به دنبال تصدی‌گری نیستیم بلکه تقویت و حمایت از تشکل‌ های مردم نهاد برنامه ماست.

او افزود: نخستین و مهمترین علامت محبت انسان به پروردگار، ندیدن خود و حرکت در مسیر رضای الهی است، چنین انسانی در راستای محبت خداوند از نیازمندان دستگیری می‌کند.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه دستگیری از مستمندان و نیازمندان از زیباترین خصلت‌های مؤمنان است و محبت نسبت به خداوند، تکویناً خیررسانی به بندگان خداوند را نیز به دنبال خواهد داشت، ادامه داد: خدمت به خلق بخصوص انسان‌های نیازمند و غافل نبودن از مشکلات آنها، یکی از خصلت‎های بندگان عاشق خداوند بوده و یکی از بهترین مثال‌ها برای چنین افرادی، امیرالمؤمنین علی (ع) است.
 

حجت الاسلام والمسلمین مروی بیان کرد: در عالم اعمال خیر و صالح بسیاری داریم، برخی از اعمال خیر مانند نماز، روزه و حج ویژه بندگان است، اما برخی از اعمال خیر مانند رسیدگی، دستگیری و رزق رسانی به بندگان بین خداوند و بندگان مشترک است، امدادرسانی‌های خیّران به خلق از کار‌های پروردگار است.

او با بیان اینکه رفع مشکلات مردم و برطرف کردن مصائب زندگی دیگران اجری بالاتر از اعمال عبادی مستحب دارد، تصریح کرد: رسیدگی به نیازمندان از سنت‎ها و رویه‌‎های زندگی انبیاء، ائمه اطهار (ع) و علما بزرگ اسلام بوده و بزرگان ما شخصا به این امور مبادرت می‌ورزیدند.
 

نیکوکاران تجلی صفت رزاقیت خداوند هستند

 

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خیران و نیکوکاران تجلی صفت رزاقیت خداوند هستند، تاکید کرد: به فقرا، مساکین و نیازمندان به‌صورت عزت‌مندانه باید کمک کرد؛ به گونه‌ای که کرامت آن‌ها حفظ شود، در این امر سیره ائمه اطهار (ع) بهترین الگو پیش روی ماست.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با تاکید بر هم‌افزایی و تمرکز در امداد رسانی‌ها به ضرب المثل «یک ده آباد به از صد شهر خراب» اشاره و اظهار کرد: صرف نظر از کمک‌های ضروری مقطعی که باید انجام شود، خوب است منطقه‌ای انتخاب و با تمرکز در رفع نیاز‌های مختلف آنان، الگویی از امدادرسانی را در آنجا ایجاد و تمام مشکلات محرومانشان را حل کرد.

انتهای پیام//ف. ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.