او در ادامه با اشاره به این که آیا این تعداد جایگاه سوخت سیانجی برای تحقق هدف افزایش استفاده از گاز و کاهش استفاده از بنزین مناسب است، افزود: در کلان شهرهایی مثل تهران نیاز به افزایش تعداد جایگاهها داریم، اما شهرستانهای اطراف تهران از این نظر تکمیل بوده و نیاز بیشتری ندارند.
بیشتر بخوانید: دلیل تاخیر واریز مابه التفاوت ریالی سهمیه سوخت آژانس داران مشخص شد
او اظهار کرد: کار مطالعاتی و برنامهریزی در حال انجام است تا شهرها و کلانشهرهایی که نیاز به جایگاه سوخت دارند شناسایی شوند و نسبت به احداث آنها اقدام کنیم.
او ادامه داد: برای مثال کلانشهری مثل تهران ۲۰۰ جایگاه سوخت سیانجی دارد و باز هم نیاز به افزایش دارد که پیشبینی شده اضافه کنیم.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در خصوص موانع و یا ضروریات مورد نیاز برای افزایش تعداد جایگاههای سوخت بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث جایگاههای سوخت باید حتما در حوزه شهری باشد و شهرداری آن را اختصاص دهد.
او افزود: تایید دستگاههای ذیربط مثل محیط زیست نیاز است و باید حتما بررسیهای زیست محیطی بر روی آن زمینها انجام گیرد.
ویس کرمی ادامه داد: جایگاه مورد نظر باید حتما استانداردهای فنی و ایمنی به ویژه زیست محیطی را داشته باشد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در خصوص میزان صرفهجویی در مصرف بنزین با طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروها بیان کرد: اگر تبدیل ناوگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی محقق شود، روزانه ۱۲ میلیون مترمکعب به مصرف سیانجی اضافه شده و در حقیقت ۱۲ میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته میشود.
انتهای پیام/