سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد قارچ پرانرژی و لذیذ + طرز تهیه

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال یک غذای ساده و سبک می‌باشند ما می‌توانیم به شما سالاد قارچ را معرفی کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کسانی که رژیم غذایی دارند می‌توانند از این سالاد خوشمزه استفاده کنند. سالاد قارچ جزو سالاد‌های مقوی و پرانرژی می‌باشد که می‌توان به سادگی و با کمترین زمان تهیه نمود. قارچ استفاده شده در این سالاد به عنوان ماده‌ای پر ارزش شناخته می‌شود و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در ایران از قارچ در بیشتر خوراک و غذا‌ها استفاده می‌شود که این امری خوشحال کننده می‌باشد.

قارچ یکی از مواد اولیه‌ی پرخاصیت و مفید می‌باشد که می‌توان جایگزین مواد بی خاصیت و زیان بار کنیم. این ماده مقوی دارای ویتامین‌های زیادی همچون آهن می‌باشد. کسانی که از کم خونی رنج می‌برند می‌توانند از قارچ استفاده کنند، زیرا منبع غنی آهن می‌باشد. به جز آهن دارای پتاسیم نیز می‌باشد درنتیجه پتاسیم موجود در قارچ باعث کاهش فشار خون می‌شود. یکی از خطرات فشار خون بالا افزایش حمله‌های قلبی می‌باشد که در بعضی موارد منجر به سکته قلبی می‌باشد. شما می‌توانید با مصرف قارچ خطر ابتلاء بیماری‌های قلبی را کاهش دهید. پتاسیم موجود در قارچ از پرتقال و موز نیز بیشتر می‌باشد.

قارچ یکی از مواد غذایی موجود است که دارای سلنیوم می‌باشد. این خاصیت قارچ باعث کاهش ۶۵ درصدی خطر ابتلا به سرطان پروستات در مرد‌ها می‌شود. مس یکی از مواد ضروری در بدن می‌باشد که باید هر روز به بدن با مصرف مواد غذایی برسد. قارچ نیز دارای مس فراوانی می‌باشد که می‌توان به عنوان یکی از منابع تامین مس بدن به آن نگاه کرد. همانطور که می‌دانید اگر مس کافی به بدن نرسد باعث کاهش فشار خون و در نتیجه ضعف در سیستم ایمنی بدن می‌شود.


مواد لازم

قارچ: ۴۰۰ گرم
کنسرو نخودفرنگی: یک قوطی
گوجه‌فرنگی: یک عدد
کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۲۰ عدد
خیار: یک عدد
جعفری خردشده: پنج قاشق غذاخوری
لیموترش: یک عدد
کرفس: یک ساقه
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا پیازچه خرد شده، قارچ، ذرت، جعفری و نخود فرنگی را باهم مخلوط می‌کنیم.

سپس به این مواد نمک و فلفل به همراه روغن زیتون اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

سالاد شما آماده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.