سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خرمشهری که خرمشهر ماند؛

روز بیستم عملیات بیت‌المقدس و نیروهای بعثی که فرار را بر قرار ترجیح دادند

در روز بیستم عملیات بیت‌المقدس، بعثی‌ها به هر دری زدند تا مانع پیشروی رزمندگان ما شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه  دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روزی که خرمشهر توسط ارتش بعث اشغال شد شاید در میان فرماندهان این ارتش و حامیان آن‌ها تصور بازپس‌گیری آن و انجام یک عملیات بزرگ توسط رزمندگانی ایرانی وجود نداشت و به همین خاطر صدام پیش از فتح این شهر نام محمره را بر آن گذاشت، اما ورق برگشت.

روز ۱۰ اردیبهشت نیرو‌های ایرانی با یک نقشه برنامه‌ریزی شده و هماهنگی لازم بین ارتش و سپاه عملیاتی بزرگ را برای آزادسازی خونین‌شهر انجام دادند که نام بیت‌المقدس را بر آن گذاشتند و تا سوم خرداد که خرمشهر آزاد شد آن را ادامه دادند و این گونه بود که یکی از بزرگترین عملیات‌های دفاع مقدس رقم خورد.

رزمندگان اسلام تا روز ۲۹ اردیبهشت که بیست روز از آغاز این عملیات بود توانستند دشمن را به حد چشم‌گیری عقب برانند و حتی در برخی مواقع در خاک عراق پیشرفت داشتند تا نیرو‌های بعثی از ترس اشغال و قطع شدن راه پشتیبانی مجبور به عقب‌نشینی شوند.

شروع روز بیستم عملیات بیت المقدس با تلفات ارتش بعث

برخلاف روز گذشته که جبهه‌های منطقه عملیاتی بیت‌المقدس نسبتاً آرام بود، بامداد امروز ارتش عراق در نوار مرزی جنوب کوشک به نیرو‌های خودی حمله کرد و پس از چند ساعت درگیری و تحمل تلفات و خسارات به مواضع قبلی خود بازگشت. امروز همچنین گزارش شد که نیرو‌های عراقی در محور پاسگاه شهابی نیز عقب‌نشینی کرده‌اند.

ارتش عراق که با مشاهده تثبیت مواضع قوای ایران از پاسگاه کیلومتر ۲۵ تا شمال شلمچه و خرمشهر و نیز تحرکات روز‌های اخیر قوای قدس‌های ۴، ۵ و ۲ در پیشروی به‌سوی مرز، تلاش نیرو‌های ایران از محور کوشک - کیلومتر ۲۵ برای نفوذ به داخل خاک عراق را محتمل می‌دید، در یک اقدام پیشگیرانه، حدود ساعت ۰۵:۰۰ بامداد، از دو محور به‌طرف مواضع پدافندی یگان‌های ایران حمله‌ور شد.

در محور اول که از کوشک تا ۱۰ کیلومتری جنوب آن را در بر می‌گرفت، تیپ ۲۵ مکانیزه، تیپ ۳۷ زرهی، تیپ ۴۱۸ پیاده و یک گردان کماندویی عراق به مواضع پدافندی قدس ۴ (تیپ ۴۱ ثارالله (ع) سپاه و تیپ ۵۸ ذوالفقار ارتش) و قدس ۲ (تیپ ۲ زرهی لشکر ۱۶ ارتش) حمله کردند، اما با مقاومت و آتش شدید نیرو‌های خودی در ۶۰۰ متری مواضع آنان متوقف شدند. تبادل آتش تا ساعت ۱۷:۰۰ ادامه داشت و از این ساعت دشمن ضمن اجرای آتشی ضعیف، به مواضع قبلی خود بازگشت.

در محور دوم که از شش کیلومتری شمال تقاطع جاده حسینیه و دژ مرزی شماره ۹ تا چهار کیلومتری جنوب آن را شامل می‌شد، تیپ ۱۵ مکانیزه، تیپ ۲۶ زرهی و تیپ ۴۸ پیاده عراق با همراهی آتش شدید توپخانه به مواضع قدس ۵ (تیپ ۲۱ امام رضا (ع) سپاه و تیپ ۳۷ زرهی ارتش) و فتح ۱ (تیپ ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) سپاه و تیپ ۱ زرهی لشکر ۹۲ ارتش) حمله کردند.

در این حمله که با آتش شدید توپخانه، خمپاره و تانک‌های دشمن همراه بود، نیرو‌های خودی به مقابله برخاستند و ضمن انهدام ۱۶ تانک، به‌غنیمت‌گرفتن ۴ نفربر و اسیرکردن ۲۱ عراقی و وارد آوردن تلفاتی به نیرو‌های دشمن، یگان‌های ارتش عراق را متوقف کردند. در ساعت ۱۶:۰۰، عراقی‌ها مجدداً حمله کردند که این‌بار نیز با تحمل تعدادی کشته و زخمی و از دست دادن ۵ تانک مجبور به عقب‌نشینی شدند. در جریان حمله امروز دشمن، از نیرو‌های خودی نیز ۶ نفر به شهادت رسیدند.

ازسوی دیگر به گزارش منابع خودی اگرچه صبح امروز دشمن از جناح غربی پاسگاه شهابی (شمال طلائیه قدیم) ۵/۱ تا ۳ کیلومتر به‌سمت جنوب عقب‌نشینی کرد، اما این پاسگاه همچنان زیر دید و تیر نیرو‌های عراق است.

تلاش بی‌فایده ارتش بعث برای فرار از شکستی بزرگ

امروز هواپیما‌های عراق در چندین نوبت مواضع نیرو‌های ایران در منطقه عملیات بیت‌المقدس را هدف قرار دادند و تعدادی از رزمندگان را شهید یا مجروح کردند. ۳ فروند از این هواپیما‌ها با آتش نیرو‌های خودی سرنگون شدند.

به گزارش نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، جنگنده‌های عراقی در ساعات ۰۵:۴۸ تا ۱۸:۵۴ امروز ۲۵ سورتی پرواز در جبهه جنوب به‌صورت تجاوز مرزی و بمباران داشتند. از این تعداد پرواز، ۵ مورد در محور قرارگاه قدس (جفیر و کوشک) در ساعات ۰۷:۱۵ تا ۱۷:۰۰ اتفاق افتاد که تلفات جانی در پی نداشت.

در محور قرارگاه فتح (نوار مرزی جنوب جاده حسینیه) نیز در ساعت ۱۲:۴۰ هواپیما‌های دشمن منطقه استقرار یکی از آتشبار‌های توپخانه خودی در مقابل ایستگاه حسینیه را بمباران کردند که براثر آن تعدادی از رزمندگان شهید یا مجروح شدند. از محور قرارگاه نصر (منطقه شمال جاده شلمچه - خرمشهر) هم گزارش شد در ساعت ۱۱:۴۰ پس از اینکه یک هواپیمای عراقی به پخش اعلامیه در منطقه گرمدشت مبادرت کرد، یک هواپیمای دیگر این منطقه را زیر آتش قرار داد و عده‌ای را شهید یا مجروح کرد.

همچنین، ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی در اطلاعیه شماره ۹۱۲ خود اعلام کرد که در ساعات ۱۴:۲۲، ۱۴:۴۰ و ۱۷:۰۳ امروز ۳ فروند از هواپیما‌های مهاجم دشمن در حوالی آبادان هدف آتش نیرو‌های خودی قرار گرفته و سرنگون شدند.

جلسه‌ای باعث شد تا مرحله چهارم عملیات بیت المقدس انجام شود

جلسه شب گذشته قرارگاه کربلا که به‌علت حضور نداشتن برخی از فرماندهان تیپ‌های تعیین‌شده برای اجرای مرحله چهارم عملیات بیت‌المقدس در ساعت ۲۳:۱۰ متوقف شده بود، از ساعت ۰۱:۲۰ بامداد امروز با حضور فرماندهان سپاهی و ارتشی قرارگاه‌های عملیاتی نصر، فتح و فجر و تیپ‌های تحت امر آن‌ها ادامه یافت و پس از حدود دو ساعت گفتگو بدون نتیجه به پایان رسید.

با گذشت بیست روز از آغاز بیت‌المقدس، فرماندهان سپاه و ارتش سرانجام پس از چند روز بحث و بررسی، طرح نهایی مانور مرحله چهارم عملیات بیت‌المقدس را بعدازظهر امروز تصویب کردند.

فرماندهان سپاه پاسداران محسن رضایی، رحیم صفوی، حسن باقری، غلامعلی رشید، مجید بقایی، حسین علایی و محمدابراهیم همت، به‌همراه سرهنگ علی صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی ارتش، برای تعیین مانور نهایی چهارمین مرحله از عملیات بیت‌المقدس، که قرار است به‌زودی با هدف تکمیل محاصره خرمشهر و سپس آزادی آن از دست اشغالگران عراقی اجرا شود، از ساعت ۱۰ صبح امروز در قرارگاه کربلا تشکیل جلسه دادند.

شهدایی که مدافع خونین شهر شدند

هم‌زمان با تشییع پیکر‌های تعدادی از شهیدان عملیات بیت‌المقدس در شیراز، گروهی از رزمندگان استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به‌سوی جبهه‌های نبرد شتافتند. در روز بیستم مردم این شهر پیکر‌های ۱۹ نفر از رزمندگان ارتشی، بسیجی و سپاهی را که در عملیات بیت‌المقدس به شهادت رسیده‌اند، تشییع کردند.

در همین حال فرماندهی منطقه ۶ سپاه پاسداران (کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان) هم اعلام کرد که امروز ۴۹۲ نفر از نیرو‌های پاسدار و بسیجی عازم جبهه‌های نبرد شدند.

فشار ایران بر جبهه‌ها برای مشخص شدن شروع کننده جنگ

سخنگوی شورای‌عالی دفاع با ابراز رضایت از دستاورد‌های عملیات بیت‌المقدس و اظهار امیدواری به نتیجه نهایی آن هشدار داد که درصورت تن‌ندادن حکومت عراق به پذیرش حقوق ایران، ناگزیریم برای پایان‌دادن به جنگ فشار خود را به این حکومت ادامه دهیم. وی همچنین اظهار تمایل عراق و حامیانش به برقراری صلح را دروغ خواند و با تأکید بر اینکه آن‌ها می‌خواهند به این بهانه نیرو‌های عراقی را در خاک ایران نگه دارند، اعلام کرد ما صلح می‌خواهیم، اما نه به آن قیمتی که یک حربه دائمی به دست امپریالیست و صهیونیست بدهیم.

حجت‌الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، نماینده امام خمینی در شورای‌عالی دفاع و سخنگوی این شورا ضمن اعلام اینکه طرح عملیات بیت‌المقدس چند ماه قبل به تصویب شورای‌عالی دفاع رسیده بود، درخصوص دستاورد‌های این عملیات اظهار داشت: «درمجموع طی روز‌های اول، فوق توقع شورای‌عالی دفاع، رزمندگان ما در جبهه پیش رفتند که یک‌مقدار آن مرهون وحشت عراقی‌ها بود که شاید ازنظر خودشان حرکت درستی کرده باشند و نیروهایشان را از انهدام کلی نجات دادند و شاید از این جهت مطلوب اصلی ما تأمین نشده باشد، اما به‌هرحال خاکمان را گرفته‌ایم و هنوز هم ما از این طرح انتظارات دیگری داریم.»

او با بیان اینکه تأکید شورای‌عالی دفاع بر تکمیل عملیات بیت‌المقدس است، افزود: «ان‌شاءالله در پایان آن خوزستان را کاملاً از دشمن پس گرفته باشیم و درحال‌حاضر شمال و باریکه‌ای از غرب خرمشهر در دست دشمن است و همچنین مثلثی از خاکمان در غرب جفیر و نوار مرزی از خاکمان در فکه، عین‌خوش، تپه‌ها، شهر‌ها و روستا‌هایی در ایلام و کرمانشاه نیز در اشغال دشمن متجاوز است که هریک از این‌ها به‌علت استحکامات دشمن احتیاج به درگیری و حرکت دارد.»

نماینده امام خمینی در شورای‌عالی دفاع سپس اوضاع داخلی عراق را متزلزل اعلام کرد و گفت: «این شکست‌ها، فرار‌ها و خسارات و تلفات عراق و این‌همه مجروح و کشته‌ای که باید تحمل کند و فشاری که از ناحیه اقتصادی دراثر حرکت به‌جای دولت سوریه [در قطع خط لوله نفت عراق]برای عراق پیش آمده، که او هم از خلیج‌فارس محروم است و هم از خاک سوریه - که ازطریق ترکیه، سوریه و لبنان بسیاری از مسائل خودش را با صدور نفت تأمین می‌کرد - لذا فشار اقتصادی روی عراق زیاد است و همچنین فشار نظامی هم از ناحیه ما شدید است و عراق مشکلات زیادی و وضع بدی دارد.»

شکست همزمان ارتش بعث و منافقین در ایران

در ادامه پاک‌سازی مناطق کردنشین غرب کشور، امروز نیرو‌های خودی عناصر مسلح ضدانقلاب را از دو روستای قروه بیرون راندند. نیرو‌های خودی در عملیاتی موفق شدند روستا‌های مران و میرآباد از توابع شهرستان قروه را از وجود عناصر ضدانقلاب پاک‌سازی کنند. در این عملیات علاوه‌بر زخمی‌شدن ۲ نفر و تسلیم‌شدن ۴ نفر از ضدانقلابیون، یک دستگاه بی‌سیم، ۷ کیلو مواد منفجره تی. ان. تی و ۲ قبضه اسلحه ژ ۳ به دست نیرو‌های خودی افتاد.

عناصر وابسته به سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در تهران به یک گروه گشتی پاسداران حمله کردند. هم‌زمان با این اقدام، سپاه پاسداران لرستان اعلام کرد که چهار مرکز انتشاراتی و سه مرکز تسلیحاتی سازمان چریک‌های فدایی خلق (اقلیت) را در پنج شهر این استان منهدم کرده است.

ساعت ۹ صبح روز بیستم، چهار سرنشین یک خودرو در خیابان ستارخان تهران ضمن تیراندازی به‌سوی خودروی گشتی پاسداران، یک نارنجک به‌سوی آن پرتاب اصابت کردند که براثر اصابت ترکش این نارنجک ۲ پاسدار مجروح شدند. درپی این حمله، مأموران کلانتری ۱۸ به تعقیب مهاجمان پرداختند، ولی آنان در خیابان برق آلستوم با تعویض خودروی خود متواری شدند.

سپاه پاسداران استان لرستان نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در چند عملیات هماهنگ، چهار مرکز انتشارات و سه مرکز تسلیحات سازمان چریک‌های فدایی خلق (اقلیت) که در کردستان و گنبد و سایر نقاط کشور تاریخ سیاهی از جنایت بر جای گذاشته‌اند، متلاشی و بیش از ۸۰ نفر ازجمله تمامی اعضای مرکزیت شاخه لرستان و اعضای اصلی و مسئولان این سازمان در پنج شهر خرم‌آباد، بروجرد، درود، اراک و نهاوند دستگیر شدند و تعدادی زیاد اسلحه، مهمات و بی‌سیم به‌همراه اسناد درون‌گروهی این سازمان به دست آمد.

وقتی حقیقت برای مجامع بین‌المللی روشن می‌شود

به‌دنبال دعوت کمیته بررسی و افشای جنایات صدام در هویزه از مجامع بین‌المللی و سفرای کشور‌های خارجی در ایران، صبح امروز یک هیئت از دیپلمات‌های خارجی مقیم تهران وارد اهواز شدند و بعدازظهر از آثار تجاوز ارتش عراق در هویزه دیدن کردند. حجت‌الاسلام ناطق نوری وزیر کشور نیز با حضور در جمع این دیپلمات‌ها در هویزه، از آن‌ها خواست تا مشاهدات خود را منعکس کنند.

صبح روز بیستم یک هیئت از سفرا، کارداران و وابستگان بیش از ۳۰ سفارت خارجی در تهران وارد اهواز شدند. هنگام ورود این هیئت به اهواز حجت‌الاسلام موسوی جزایری، امام‌جمعه این شهر در سخنانی اظهار داشت: «شما امروز آثار جنایات صدام را مشاهده خواهید کرد و خواهید دید چگونه مناطق مسکونی ما را بمباران کرده و همه موازین انسانی و وجدانی و بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند.»

اعضای هیئت مذکور سپس با حضور در محل فرمانداری دشت آزادگان در شهر سوسنگرد با نحوه تجاوز قوای صدام به شهر‌های مختلف این شهرستان آشنا و پس از آن عازم هویزه شدند و از نزدیک آثار جنایات متجاوزان بعثی را مشاهده کردند. آن‌گاه حجت‌الاسلام ناطق نوری وزیر کشور ضمن خوشامدگویی به آنان اظهار داشت: «هدف این نیست که امروز تنها ببینید صدام در هویزه چه کرده، بلکه هدف این است که شما رسالت سفیربودن خود را در انتقال این جنایات به کشور‌های خود ایفا کنید و متوجه شوید ابرجنایتکارانی که دم از حقوق بشر می‌زنند از چه کسانی حمایت می‌کنند.» وزیر کشور افزود: «با عنایت خدا پس از پیروزی در این جنگ که در آستانه آن هستیم برای آزادی قدس با ملت‌های مسلمان جهان حرکت می‌کنیم تا برای همیشه استکبار جهانی و امپریالیسم غرب و شرق و صهیونیسم را به زباله‌دان تاریخ بسپاریم.»

تلاش رسانه‌های غربی برای نجات صدام

رادیو بی‌بی‌سی هدف از حمله امروز ارتش عراق در منطقه کوشک را برهم‌زدن تدارکات قوای نظامی ایران برای ادامه پیشروی به‌سوی خرمشهر دانست. رادیو بی‌بی‌سی در برنامه شامگاهی خود ضمن نقل اطلاعیه نظامی عراق درباره حملات امروز ارتش این کشور در منطقه کوشک، که در آن ادعا شده است نیرو‌های ایران از خط مقدم جبهه شمال خرمشهر عقب رانده شده‌اند، گفت: «طی هفته گذشته در جبهه جنگ ایران و عراق فعالیت چشمگیری دیده نمی‌شد. ایران به‌احتمال بسیار سرگرم تحکیم مواضع خود بود و ایجاد خطوط ارتباطی و ارسال وسایل از شمال شاید ضمن این کار طرحی برای یورش به‌سوی خرمشهر نیز در کار بوده باشد. بنابراین، حمله متقابل عراق به‌احتمال بسیار به‌منظور شکستن مواضع ایران و برهم‌زدن تدارکات در دست اجرای آن بوده است. این حمله درعین‌حال نشان می‌دهد که عراق در نگه‌داشتن بندر خرمشهر مصمم است.»

لس آنجلس تایمز ضمن برحذر داشتن ایران از امید به همراهی مردم عراق برای سرنگون‌کردن صدام حسین، پیش‌بینی کرد که جنگ با حضور او ادامه خواهد یافت. این روزنامه در شماره امروز خود با اذعان به توانایی ایران به ادامه پیشروی‌هایش در جنگ نوشت: «اگر ایرانی‌ها به قیام شیعیان عراق و همراهی آن با حمله نظامی ایران امیدوارند، در اشتباه هستند. این همان اشتباهی خواهد بود که صدام حسین هنگام حمله به خوزستان کرد. چریک‌های طرف‌دار ایران در عراق از حمایت مردم بی‌بهره‌اند و نیز تاکنون نشانه‌ای از مخالفت سران نظامی عراق علیه صدام دیده نشده است.»

این روزنامه اضافه کرد: «صدام یک استراتژیست انعطاف‌پذیر است. در گذشته وی به‌مراتب درمورد عقب‌نشینی برای بقا گفته و عمل کرده و حال نیز باید همان کار را بکند. درنتیجه این امکان وجود دارد که جنگ به بدی پیش رود بدون آنکه صدام حسین کنترل سیاسی را از دست بدهد.»

روزنامه کریستین ساینس مانیتور ضمن اعلام این مطلب که دولت‌های عرب، پیروزی ایران در جنگ با عراق را خطرناک‌تر از عواقب حمله اسرائیل به جنوب لبنان می‌دانند، به شرایط دشوار سوریه درصورت حمله اسرائیل و نیز کمک‌های نظامی مصر به عراق اشاره کرد و نوشت رئیس‌جمهور مصر برای افزایش کمک‌های خود به عراق منتظر نتیجه نبرد خرمشهر خواهد ماند.

ادامه تلاش‌های ایران برای تغییر محل اجلاس جنبش عدم تعهد

در ادامه تلاش دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران برای جلب نظر اعضای جنبش عدم‌تعهد به تغییر محل برگزاری اجلاس آتی این جنبش، امروز دو هیئت دیپلماتیک ایرانی عازم گینه و اتیوپی شدند. هیئت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به غرب افریقا امروز از سنگال وارد گینه شد و در فرودگاه "کوناکری" مورد استقبال عبدالله توره وزیر امور خارجه این کشور قرار گرفت. توره ضمن خوشامدگویی به هیئت ایرانی، رهبری امام خمینی را ستود و انقلاب اسلامی ایران را انقلاب تمامی مسلمانان جهان دانست. سپس، هیئت ایرانی به ریاست محمدحسین لواسانی مدیرکل سیاسی امور آسیا و افریقای وزارت امور خارجه، با احمد سکوتوره رئیس‌جمهور گینه، دیدار کرد. در این دیدار که نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه و وزیر امور اسلامی گینه نیز حضور داشتند، لواسانی پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را به وی تسلیم کرد.

همچنین، یک هیئت دیگر ایرانی به سرپرستی نصرالله کامیاب که حامل پیام وزیر امور خارجه ایران برای برخی از وزرای امور خارجه کشور‌های افریقایی است، امروز وارد آدیس‌آبابا شد و مورد استقبال مقامات وزارت امور خارجه اتیوپی قرار گرفت. این هیئت سپس در محل وزارت امور خارجه اتیوپی با قائم‌مقام و چند تن دیگر از مقامات عالی‌رتبه این کشور ملاقات و مذاکره کرد. در این دیدار موضع جمهوری اسلامی ایران درباره هفتمین اجلاس سران جنبش عدم‌تعهد و سایر مسائل مورد علاقه دو کشور مطرح شد.

این داستان ادامه دارد...

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
عماد
۱۳:۴۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام گزارش بسیار خوبی است اما این نکته رو باید عرض کنم که اسم عملیات آزادسازی خرمشهر، الی بیت المقدس است نه بیت المقدس....سپاسگذارم، لطفا اصلاح شود.
علی
۱۳:۰۱ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود بر رزمنده گان اسلام و شهدای جنگ و لعنت خدا و عذابش بر خیانت کاران نفوذی
ناشناس
۱۲:۴۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
صلواتی را هدیه کنید به روح جمیع شهدا
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
تصویر بیست و سومی نفر اول سمت راست چقدر شبیه آقای مهران رجبی هست
محمد
۱۶:۰۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
کاملا
ناشناس
۱۰:۵۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خون شهدا را پایمال نکنید
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
یعنی چنین گزارشی حتی یه کامنت هم نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
احسنت. بسیار عالی.