او با بیان اینکه منطقه حفاظت شده لشگردر با ۱۶ هزار هکتار و گلپرآباد با ۸ هزار هکتار دارای گونههای مختلف گیاهی و جانوری هستند گفت: بیش از ۲۰۰ گونه گیاهی و بیش از ۱۵۰ گونه جانوری شامل پستانداران، خزندگان و پرندگان با تنوع زیستی در مناطق حفاظت شده ملایر وجود دارد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایر با بیان اینکه منطقه لشکردر از سال ۶۳ به عنوان منطقه شکارممنوع و در سال ۶۹ به عنوان منطقه حفاظت شده اعلام شد اضافه کرد: تنوع گیاهی و جانوری این منطقه بالاست و توپوگرافی آن نیز کوهستانی است.
او با بیان اینکه ۱۱ چشمه دائمی در منطقه لشکردر داریم گفت: لایروبی چشمهها انجام شده و در مناطقی که چشمه وجود ندارد آبشخورهایی را برای مناطقی که تراکم وحوش بیشتر است مجهز کرده و لولهکشی انجام شده و آب پمپاژ میشود تا وحوش مشکلی نداشته باشند.
نجاری با بیان اینکه وضعیت وحوش در حال حاضر در شهرستان ملایر مطلوب است و گفت: تیم حفاظتی به جد پیگیر هستند و وحوش وضعیت آرامی دارند، ضمن اینکه طی دو ماه گذشته نیز شکار و صیدی نداشتیم.
او با توجه به فصل زاد و ولد وحوش گفت: از پانزدهم اردیبهشت تا پانزدهم خردادماه ورود به مناطق حفاظت شده ممنوع است و بیشتر هدف ما این است تا در این فصل آرامش منطقه حفظ شود.
رئیس اداره محیط زیست ملایر با بیان اینکه برخی افراد در این فصل باعث تخریب محیط زیست و آسیب به وحوش با شکارهای غیر مجاز میشوند بیان کرد: ورود به منطقه حفاظت شده را ممنوع کردیم و اوضاع را نیز رصد میکنیم.
او با بیان اینکه در حال حاضر تالاب آقگل وضعیت خوبی دارد گفت: این تالاب جزو مناطق شکارممنوع و تیراندازی است که پیگیریهای لازم برای ارتقای منطقه تالاب آقگل به عنوان منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش در حال انجام است.
نجاری با بیان اینکه منتظر تصویب شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور و تصمیمگیریهای لازم برای تصویب نهایی هستیم گفت: امیدواریم بتوانیم هر چه سریعتر شاهد ارتقای منطقه به عنوان پناهگاه حیات وحش باشیم.
انتهای پیام/ د
منع:فارس