سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش فارس:

مجوز بکارگیری خبرنگاران در قالب امریه در آموزش و پرورش صادر شود

رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش فارس گفت: پیشنهاد می‌شود مجوز استفاده از ظرفیت خبرنگاران که عازم خدمت سربازی هستند، در قالب سرباز معلم در آموزش و پرورش صادر شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمید رضا شعبانی در ارتباط زنده ویدئو کنفرانس با حضور وزیر آموزش و پرورش به مناسبت ۲۷ اردیبهشت و روز روابط عمومی اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های موجود در جذب و بکارگیری نیروی انسانی متخصص حوزه روابط عمومی در ادارات پیشنهاد می‌شود مجوز استفاده از ظرفیت خبرنگاران جوان رسانه‌ها که عازم به دوره خدمت سربازی هستند را در قالب امریه و سرباز معلم صادر کنید.

او افزود: با توجه به گسترش روزافزون وسایل ارتباطی همراه با فنّاوری روز و همچنین چالش‌های مدرن پیش روی جامعه بشری، یکی از نیاز‌های اساسی نهاد‌ها و دستگاه‌ها، خصوصا سیستم بزرگ تعلیم و تربیت برای تعیین و تبیین استراتژی کاری برای مخاطبین خود، تقویت حوزه روابط عمومی به صورت کمی و کیفی است.

او اضافه کرد: این مهم بخصوص در این ایام کرونا ویروس، جایی که بخش‌هایی در همین سیستم بزرگ تعلیم و تربیت در این ایام تعطیل و یا فعالیت شان به شدت کاهش یافت خود را بیشتر نمایان کرد چراکه حوزه روابط عمومی فعالیتش چندین برابر شد.

شعبانی به بیان پیشنهاداتی به منظور تقویت نقاط قوت و رفع کاستی‌های موجود در حوزه مالی و پشتیبانی روابط عمومی پرداخت.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس افزود: به دلیل عدم وجود پست مستقل روابط عمومی و بکارگیری یک نیرو در قالب چند پست ترکیبی در ادارات مناطق و شهرستان‌ها و حجم زیاد فعالیت‌های این حوزه‌ها، امکان نیل به اهداف مهم روابط عمومی از جمله؛ مخاطب پژوهی، افکار سنجی و پوشش مناسب برنامه‌ها و فعالیت‌های ادارات آموزش و پرورش، مدارس، معلمان و دانش آموزان در سراسر کشور وجود ندارد.

شعبانی بیان کرد: این مساله باعث کاهش انگیزه برای تداوم فعالیت کارشناسان در این حوزه هستیم که اختصاص پست مجزا و مستقل روابط عمومی در سطح ادارات مناطق و شهرستان‌ها و همچنین ارتقاء پست کارشناسی در ادارات بزرگ و درجه یک شهرستان‌ها به کارشناس مسئولی از دیگر خواسته‌هایی است که می‌تواند موجب افزایش انگیزه شود.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس همچنین ادامه داد: با توجه به اهمیت و ضرورت نقش و کارکرد فضای مجازی، ضرورت دارد یک پست سازمانی به عنوان کارشناس فضای مجازی در ادارات کل آموزش و پرورش اختصاص یابد.

شعبانی همچنین خواستار اختصاص و برگزاری دوره‌های حرفه‌ای ضمن خدمت ویژه کارشناسان روابط عمومی در سطح ملی و استانی با توجه به توسعه روز افزودن علوم و فناوری و وسایل ارتباط جمعی شد و تصریح کرد: در حال حاضر دوره‌ها و همایش‌های مرتبط با وظایف شغلی روابط عمومی در خارج ازسیستم آموزش و پرورش در حال انجام است که البته به دلیل هزینه بر بودن آن ها، ضرورت دارد سرفصل مالی برای شرکت کارکنان روابط عمومی با هدف بالا بردن سطح آگاهی و دانش فنی کار آن‌ها اختصاص یابد.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود تجهیزات و مستهلک و از رده خارج شدن امکانات موجود روابط عمومی در ادارات اشاره کرد و افزود: لازم است برای تجهیز و بروز نمودن امکانات رسانه‌ای و ابزار ارتباطی کارشناسان روابط عمومی تدابیری اندیشیده شود.

شعبانی همچنین گفت: با توجه به کمبود منابع مالی، معمولا تخصیص یک درصد هزینه جاری ادارات در حوزه روابط عمومی رعایت نمی‌شود، لذا اختصاص سرفصل مستقل مالی در بودجه ادارات ویژه هزینه‌های جاری روابط عمومی الزامی است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: با توجه به لزوم اشراف همکاران شاغل در حوزه روابط عمومی به همه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و انعکاس مطلوب رویداد‌های آموزش و پرورش و نقش سخنگویی این عزیزان، نیازمند دستور اکید وزیر آموزش وپرورش برای حضور موثر و عضویت رسمی روابط عمومی به عنوان یکی از اعضای اصلی در جلسات شورای معاونین و کمیته‌های توسعه مدیریت و سایر کمیته‌های مختلف تصمیم گیری در ادارات هستیم هرچند این مهم در سال‌های اخیر در نامه‌ای تاکیدی برای استان‌ها ارسال شده که گزارش‌های موجود حاکی از این است که در برخی ادارات کل و شهرستان‌ها و مناطق، هوز اجرایی نشده است.

شعبانی با اشاره به اینکه معمولا"کارشناسان روابط عمومی در همه اوقات با گوشی شخصی در ساعات اداری و حتی غیر اداری به پیگیری امور، تهیه و تنظیم اخبار، اطلاع رسانی و رصد فضای مجازی می‌پردازند بار‌ها این مساله باعث تداخل وظایف شخصی و اداری شده و حتی باعث ضرر‌های مالی به همکاران روابط عمومی شده است، لذا پیشنهاد می‌شود یک خط و گوشی و اینترنت به نام روابط عمومی تهیه و یا هزینه اینترنت و مکالمه این افراد به منظور جبران خسارت ناشی از این فعالیت‌ها در ساعات خارج از وقت اداری با استفاده از امکانات شخصی تخصیص یابد.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس همچنین اظهار کرد: با توجه به راه اندازی سامانه آموزشی دانش آموزان (شاد) ضرورت دارد امکان دسترسی به مسئولان روابط عمومی در این سامانه برای راه‌اندازی کانال‌ها و گروه‌های اطلاع‌رسانی و خبری استانی و منطقه‌ای، به منظور توسعه استفاده از ظرفیت این شبکه در بین معلمان، دانش آموزان و اولیای آن‌ها انجام گیرد.

شعبانی همچنین با اشاره به اینکه حرفه روابط عمومی در ردیف ۵ شغل پراسترس در دنیا معرفی شده، اختصاص سختی کار به شاغلان در این حوزه الزامی است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس همچنین از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد: بخشی از سخنانش در همایش‌های مدیران کل و روسای آموزش و پرورش را به موضوع تغییر نگرش مسئولان نسبت به نقش و کارکرد روابط عمومی و دفاع از این جایگاه اختصاص دهند.

شعبانی همچنین اتخاذ وحدت رویه در موکول کردن وظایف به کارکنان روابط عمومی را از دیگر خواسته‌ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بر اساس سلیقه مسئولان، وظایف و امورات متفاوتی خارج از شرح وظایف روابط عمومی به آن‌ها محول می‌شود که این امر بازنگری شرح وظایف روابط عمومی در سطح استان و شهرستان و حذف کار‌های زاید و موازی از وظایف روابط عمومی را ضروری می‌کند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس همچنین خواستار تدوین آیین نامه جذب و استفاده از تبلیغات محیطی و اسپانسر بوسیله روابط عمومی‌های آموزش و پرورش برای تامین منابع مالی و جبران بخشی از هزینه‌های این حوزه را با توجه به ظرفیت‌های موجود همچون کانال‌های اطلاع رسانی و فضای موجود ادارات و مدارس و همایش‌ها خواستار شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۰۷:۳۸ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
آموزش و پرورش این قدر نیروی مازاد دارد که نیاز به نیروی امریه ندارد و نیروی امریه باید متخصص باشد در زمینه فعالیت آن اداره
امیر
۰۷:۳۸ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
آموزش و پرورش این قدر نیروی مازاد دارد که نیاز به نیروی امریه ندارد و نیروی امریه باید متخصص باشد در زمینه فعالیت آن اداره