سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۲هزار تُن گوشت مرغ در مرغداری‌های خراسان جنوبی

۲هزار تُن گوشت مرغ فروردین امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداری‌های خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار یک میلیون و ۱۰۹ هزار و ۷۰۳ قطعه مرغ تولید شد.

او  افزود: در این مدت ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ در استان انجام شد.

اصغر زاده دوره پرورش مرغ در واحد‌های پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

او افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحد‌های مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستان‌های بیرجند و قاین کشتار می‌شوند.

هم اکنون ۷۵۷ واحد مرغداری گوشتی و ۵۵ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.

انتهای پیام / ط آ

برچسب ها: پرورش مرغ ، گوشت مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.