به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:در ۷ ماه گذشته ۵ هزار تُن گوشت از کشتار دامهای سبک و ۲ هزار و ۴۰۰ تُن از کشتار دامهای سنگین استحصال شده است.
او از افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت سفید در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود:پارسال ۲۳ هزار و ۸۰۰ تُن گوشت سفید در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان تولید شد.
اشرفی با اشاره به اینکه ۶۳۰ واحد مرغداری گوشتی در خراسان جنوبی فعال است،بیان کرد: بیشترین تولید گوشت سفید به ترتیب مربوط به شهرستانهای بیرجند، درمیان، قاین و خوسف است.
انتهای پیام/ ی