سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماده مخدر مورفین را بیشتر بشناسید

مورفین یکی از انواع موادمخدر اعتیاد آور است که مصرف آن عوارضی جدی به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مورفین یکی از انواع داروهای ضد درد قوی اما مخدر است، آمپول مورفین برای دردهای شدید مانند درد ناشی از سکته قلبی تزریق می‌شود و در طبقه‌ای از داروها و مسکن‌های افیونی قرار می‌گیرد که با تغییر نحوه پاسخ مغز و سیستم عصبی به درد عمل می‌کند و با توجه به میزان درد به صورت زیر پوستی، عضلانی و وریدی تزریق می‌شود.

در استفاده و تجویز این ماده مخدر باید توجه داشت که از مورفین نباید برای درد‌هایی که می‌توان آن‌ها را با مسکن‌های دیگر درمان کرد استفاده شود، چراکه اعتیاد به مورفین بعد از چند بار تزریق ایجاد می‌شود، اما بعد از قطع آن نشانه‌های محرومیت از مورفین به تدریج طی ۷ تا ۱۰ روز فروکش می‌کند.

گفتنی است به دلیل عوارض دارویی مورفین و پیامدهایی که بر جسم و روان بیمار به جای می‌گذارد، پزشکان به ندرت آن را تجویز می‌کنند مگر در مواردی چون جراحی‌ها و یا جراحت‌های شدید.

مرفین با اثرگذاری سریع بر اعصاب، جسم و روان فرد حالت آرام بخشی، سرخوشی بالا و شادابی در فرد ایجاد می‌کند، به همین خاطر فرد میل شدیدی بر مصرف مجدد آن پیدا می‌کند.

عوارض مصرف مورفین

آکنه‌ها و لکه‌های پوستی، عدم تمایل به فعالیت‌های روزمره، عدم مسئولیت پذیری، انزوا در جمع‌های خانوادگی، پارانویا، نداشتن ثبات در روابط احساسی، تشویش و استرس، بیقراری، افسردگی شدید، اختلال تنفسی، تیک‌های عضلانی، ظهور رنگ دانه‌های آبی بر روی سطح بدن، خستگی مفرط، سرگیجه و منگی مزمن. اختلال ادراری،

در پایان باید گفت به هیچ عنوان این ماده مخدر که پزشک برای شخصی تجویز می‌کند را نباید در اختیار دیگران قرار داد، زیرا مرفین می‌تواند به افرادی که بدون تجویز پزشک از این ماده استفاده می‌کنند، آسیب‌های جدی وارد کند، همچنین این مخدر نباید در دسترس کودکان قرار گیرد، چراکه آن‌ها بسیار در معرض آسیب هستند.

بیشتر بخوانید:

آیا مصرف ماده‌مخدر گل اعتیاد آور است؟

عکس برگردان‌هایی که اعتیاد آورند

علت گرایش برخی جوانان به اعتیاد چیست؟

داستان غم انگیز اعتیاد کودک ۸ ساله به شیشه

بازگشت بیش از ۹۳ درصد معتادان بهبودیافته به دامن اعتیاد

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.