به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،مسعود فقیهدینوری رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز گفت: بیمارستان امام رضا (ع) تبریز اولین بیمار با سندرم حاد تنفسی (کرونایی) خود در تاریخ دوم اسفند سال گذشته که خانم ۸۹ ساله اهل یکی از شهرستانهای نزدیک تبریز بود پذیرش، بستری و درمان کرد و به عنوان سانتر اصلی درمان و مراقبت از بیماران درگیر با کرونا ویروس در شمالغرب کشور در حال ارائه خدمات درمانی به هموطنان است.
او با اشاره به اینکه از مجموع ۲ هزار و ۳۲۰ نفر پرسنل این مرکز بالغ بر یک هزار و ۸۸۰ نفر در بخش درمانی و بهداشتی فعال بوده و مابقی در حوزه پشتیبانی مشغول خدمت هستند، افزود: با اختصاص ۸۰ تخت آی سی یو و ۴۰۰ تخت عادی برای مراقبت و درمان بیماران کرونایی (به طور تقریبی بالغ بر ۵۰ درصد کل تختهای مرکز) تا این تاریخ بالغ بر یک هزار و ۶۳۹ بیمار کرونایی در این مرکز بستری و مراقبت درمانی تشخیصی دریافت کردهاند.
رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) ادامه داد: ضریب اشغال تخت روز این بیماران بالغ بر ۱۱ هزار تخت روز بوده که به طور متوسط برای هر بیمار ۷ روز است.
او افزود: از تعداد کل بیماران بستری شده تعداد ۷۰۴ بیمار در بخشهای آی سی یو و بالغ بر ۹۲۵ دیگر نیز در بخشهای عادی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفتهاند.
دینوری با تاکید بر اینکه تمام خدمات درمانی و تشخیصی در دوران بحران کرونا ویروس بدون وقفه ارائه شده است، گفت: از آغاز بحران کرونا ویروس تاکنون بالغ بر ۶ هزار مراجعه به اورژانس حاد تنفسی (اختصاصی کرونا ویروس) بوده که از این تعداد یک هزار و ۶۳۹ نفر بستری و مابقی به صورت سرپایی درمان و قرنطینه در منزل شدهاند.
او ادامه داد: علاوه بر مراجعان اورژانس حاد تنفسی بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ مراجعه نیز به اورژانس عادی این مرکز صورت پذیرفته که به صورت ۲۴ ساعته در این مرکز تحت مراقبت و خدمات درمانی تشخیصی دریافت کردهاند.
گفتنی است، مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با بیش از یک هزار و ۵۰ تخت بزرگترین مرکز آموزشی ودرمانی شمال غرب کشور بوده و در شرایط عادی روزانه بیش از ۲۱ هزار تردد را از چهار استان شمال غرب کشور به خود اختصاص داده و از آغاز بحران کرونا ویروس نیز به عنوان سانتر اصلی مراقبت و درمان بیماران کرونا ویروس فعالیت میکند.
انتهای پیام/