سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با شیره انگور در ماه رمضان از سردرد در امان باشید

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف آب کافی،مایعات گرم ، میوه‌ های آبدار، شیره انگور در ماه مبارک رمضان از سر درد جلوگیری می کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: روزه داری در ماه مبارک رمضان باعث تغییرات فیزولوژیک در بدن انسان می شود، یکی از مشکلات شایع در برخی روزه داران سردرد در طول مدت روزه داری است .

دبیر انجمن تغذیه با بيان اينکه کم خونی از علل ایجاد سر درد در این ماه است، افزود: شربت عسل با آب جوش البته بدون لیمو ترش بعد از وعده  سحری و قبل از خواب به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می شود، هم چنین در هر وعده افطار و سحر یک لیوان شربت شیره انگور رقیق شده با آب نیز موثر خواهد بود.

احدی گفت: مصرف وعده ی سحری از افت قند خون جلوگیری می کند، اما افراد کم خون در وعده ی افطار و سحر از مصرف زیاد غذاها و نوشیدنی های حاوی مواد قندی هم چون زولبیا و بامیه بپرهیزند.

اوافزود: مبتلایان به سردرد و میگرن با مصرف مایعات کافی و مصرف میوه های آبدار در زمان افطار تا سحر مثل خیار، هندوانه، خربزه، انگور، گلابی، سیب، به، آلبالو و زردآلو می توانند از بروز سردرد پیشگیری کنند.

دبیر انجمن تغذیه گفت: روزه داران هنگام افطار از مصرف سریع و با عجله مواد غذایی شیرین و چرب پرهیز و افطار خود را با مایعات گرم شروع کنند .

انتهای پیام /ر. خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.