دبیر انجمن تغذیه البرزکفت: روزه داران برای تقویت سیستم ایمنی بدن از منابع غذایی حاوی ویتامین A، C، D، E و مواد دارای املاح آهن، روی و سلنیوم استفاده کنند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: روزه داری در ماه مبارک رمضان در این روزهای کرونایی، نه تنها عارضه‌ای برای افراد سالم ایجاد نمی‌کند بلکه کمک کننده خوبی برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش پاسخ‌های التهابی زیان آور و بهبود واکنش‌های بدن محسوب می‌شود بنابراین کلیه افراد زیر سن ۶۵ سال با رعایت موارد بهداشتی تغذیه، می‌توانند روزه بگیرند.

دبیرانجمن تغذیه البرز افزود: افراد روزه دار برای تقویت سیستم ایمنی لازم است منابع غذایی حاوی ویتامین E، D ، C، A و مواد دارای املاح آهن، روی و سلنیوم را برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی و پیشگیری از ویروس کرونا در برنامه غذایی خود درنظر بگیرند.

احدی گفت: روزه داران برای تامین ویتامین A بدن، از انواع سبزی و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز، مرکبات و منابع حیوانی مثل زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات کم چرب استفاده و برای دریافت ویتامین D می توانند از ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

او افزود: برای تامین ویتامین E که به عنوان آنتی اکسیدان و تقویت کننده سیستم ایمنی محسوب می‌شود، می‌توانند از روغن‌های آفتابگردان و ذرت در طبخ غذا و سبزیجات استفاده و همچنین استفاده از انواع آجیل مانند فندق، گردو و بادام در فاصله بین افطار تا سحر، بسیار موثر است.

او افزود: روزه داران مصرف انواع میوه و سبزیجات مانند کلم، گوجه فرنگی، سبزی خوردن، جوانه گندم، پرتقال، کیوی، لیمو ترش و شیرین را برای تامین ویتامین C فراموش نکنند.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای دریافت ویتامین‌های خانواده D از مصرف شیر، لبنیات، گوشت، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، مغز دانه‌ها و حبوبات غافل نشوند.

احدی افزود: سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرده است که روزه گرفتن نمی تواند از دلایل ابتلا به کرونا باشد.

انتهای پیام / ر.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.