سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش کشکینه؛ آش با سرعت غذای فست‌فودی

کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهر‌های غرب کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به سرعت آن را تهیه کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کشکینه آشی محلی است که می‌توان آن را برخلاف دیگر آش‌هایی که زمان بسیاری باید برای پخت آن صرف کرد به آسانی و در زمانی کوتاهی آماده کرد. غذایی که در تمام فصول سال قابل استفاده است و در فصل‌های سرد تاثیر بسیار مثبتی در درمان سرماخوردگی دارد.

این غذا از گندم نیم‌کوب شده، پونه خشک، زردچوبه، نمک و سبزیجات بومی در غرب است که چندین روز در دوغ خیسانده می‌شود و بعد از چند روز که خمیر مانند شد به قطعاتی قالبی شکل در آورده و در هوای آزاد خشک می‌کنند.

این غذا در مناطق لر و کرد نشین تفاوت‌های کوچکی در طبخ با یکدیگر دارند و حتی می‌توان آن را با حبوبات مختلف مانند ماش، عدس و لوبیا با توجه سلیقه غذایی متنوع کرد.

کشکینه یا ترخینه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید. این غذا به نوعی غذای نیمه آماده محسوب می‌شود با این تفاوت که ماندگاری بسیاری دارد و نیازی به نگه‌داری حتی در یخچال ندارد.

مواد لازم:

کشکینه: دو عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
پونه خشک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم (با توجه به ذائقه)

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. کشکینه را به مدت دو ساعت در آب میخیسانیم تا دوغ آن جدا شود.

۲. سپس گندم‌ها را از دوغ جدا کرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم می‌پزیم.

۳. در این مدت پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

۴. دوغی که ابتدا از کشکینه جدا شده بود را به آش اضافه کنید، اما ابتدا مطمئن شوید که گندم‌ها به خوبی پخته شده باشد.

۵. زردچوبه و فلفل سیاه را به آش اضافه کنید.

۶. در مرحله آخر پیاز داغ را به کشکینه در حال پخت اضافه کرده و همراه با آن مدت کمی پخته شود.

۷. در مرحله آخر پونه را به آش کشکینه اضافه کنید و جند دقیقه بعد آن آش آماده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.