سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کراک شوالیه مرگ

کراک خطرناک‌ترین ماده اعتیادآوری است که تاکنون به بازار آمده است و به آن شوالیه مرگ نیز می‌گویند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  کراک (کرک) ماده‌ای محرک است که از تصفیه کوکائین به دست آمده و به اشکال مختلف استنشاق دود استفاده می‌شود. در واقع کراک ماده‌ای بی بو است و مصرف آن برخلاف مصرف تریاک و هروئین راحت است و با استفاده از یک فندک در هر جا و هر مکانی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:ماده محرک دستمال را بیشتر بشناسید


تمام اجزای مصرف کنندگان این ماده مخدر که تحت تاثیر مستقیم کراک هستند ذره ذره نابود شده و می‌پوسند به طوری که گوشت بدن دچار نوعی عفونت می‌شود و به قول معروف «کرم» می‌زند.

کسانی که مصرف کننده کراک هستند نشانه‌هایی را از خود بروز می‌دهند که برخی از این نشانه‌ها عبارتند از: تغییرات بارز در شخصیت و رفتار، از دست دادن توجه و تمرکز، کاهش وزن، ناپدید شدن لوازم قیمتی خانه و نداشتن توضیح قانع کننده برای مقدار پول خرج شده، رفت و آمد با افراد معتاد، آشفتگی چشمگیر، رفتار کینه توزانه با افراد خانواده و دوستان، برنامه خواب نامنظم، بی توجهی به آراستگی ظاهری، پارانویا شدید (سوء ظن به همه)، بی قراری ویک نشانه ابتدایی سوء مصرف کرک، جدایی ناگهانی جسمی / روحی فرد از کانون خانواده.

شایان ذکر است؛ علائم ذکر شده معمولاً با توجه به مدت زمان و مقدار مصرف فرد قابل تغییر است، اما معمولا تا ۷ ساعت بعد از آخرین بار مصرف، ادامه پیدا می‌کند. متاستفانه نوجوانان و جوانان مهم‌ترین و تاثیر پذیر‌ترین گروه هدف چرخه‌ی مواد مخدر هستند.

عوارض مصرف کراک

عوارض جسمی مصرف ماده مخدر کراک عبارت است از: خشک شدن دهان، عرق کردن، افزایش ضربان قلب و فشار خون، و بی اشتهایی که در دوز‌های بالاتر افراد دچار اضطراب و دستپاچگی شدید نیز می‌شوند. گفتنی است مصرف دوز بسیار زیاد می‌تواند باعث بروز اختلالات تنفسی یا ایست قلبی شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعتیاد ، مخدر ، کراک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
عمار
۲۳:۳۸ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
خیلی از افراد در جامعه هستند که هیچگونه مواد مخدر افیونی صنعتی و سنتی و مشروبات الکلی استفاده نکرده و نمی کنند ولی بعضی از نشانه های اخلاقی شخصیت و رفتار فوق الذکر معتادین مصرف کنندگان کراک را دارند بنابر این نمی شود به مردم تهمت اعتیاد و مصرف مواد مخدر زد چون همچونین شخصیتی دارند باید با آزمایشهای علوم پزشکی دقیق شناسایی مواد مخدر مشخص کنید که فردی مواد مخدر مصرف کرده یا نه ، نه اینکه با نوع اخلاق و رفتارش و به بیگناهی خدای نکرده تهمت بزنید که حق الناس نا بخشودنی به دنبال دارد اگر جبران نکنید .. والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
حمیدرضا
۲۱:۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
چه ربطی داره ؟ ، اینها مشخصات کلی یک فرد مصرف کننده کراک هست ، حالا اگر احیانا یکی هم بدون استعمال این ماده چنین خصوصیات رفتاری داره ، نسبتش یک به صدهزار هست که میشه استثنا ،، هیچکس هم بخاطر استثنائات نمیتونه سد راه یک نظریه علمی و منطقی یا یک مقاله بشه .