او تصریح کرد: از آنجایی که در ستاد تنظیم بازار نماینده ۱۴ دستگاه و NGOهای حمایت از مصرف کننده حضور دارند، تعیین قیمت خودرو در این ستاد مورد بررسی قرار میگیرد.
رحمانی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت خودرو به چه نتیجهای رسیده است، اظهار کرد: تاکنون خبری در این باره اعلام نشده هر زمان نتیجه به دست آید اعلام میشود.
او درباره پیش بینی درباره گرانی کارخانهای خودرو، گفت: در سال ۹۷ خودروسازان افزایش قیمتی نداشتند، اما بازار تلاطمات بسیاری داشت، براساس برنامه ریزیها مقرر است در سال جاری تیراژ تولید بیشتر شود، اگر تولید افزایش یابد بسیاری از مشکلات رفع میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: سازمان حمایت از مصرف کننده از ماهها قبل مدارک را دریافت کرده و آن را مورد بررسی قرار میدهد، به طور قطع وزارت صنعت، معدن با نظارت دقیق تلاش میکند تصمیمات منصفانه باشد.
عضو کابینه دوازدهم تصریح کرد: باید واقعیت را پذیرفت، در دورهای کالاها با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد میشد، اما از آنجایی که در حال حاضر ارز موردنیاز برای واردات برخی کالاها از دولتی به نیمایی تبدیل شده است، گرانی دور از انتظار نیست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: عرضه و تقاضا، قیمت خودرو در بازار را تعیین میکند و تلاش است با افزایش تولید مشکلات موجود رفع شود.
او در تشریح نشست امروز کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی، گفت: بررسی آثار اقتصادی کرونا و برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای جهش تولید دستورکار این جلسه بود.
وزیر صمت با بیان اینکه ایران ظرفیت خوبی برای تولید در بخشهای معدن و مسکن دارد، اضافه کرد: تامین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اصلیترین مشکل پیش روی تولید است.
رحمانی با بیان اینکه خودرو، لوازم خانگی و پوشاک از جمله بازارهای مورد استقبال مردم هستند، اضافه کرد: باید علاوه بر تامین بازار داخل به دنبال به دست گرفتن بازارهای جهانی نیز باشیم.
انتهای پیام/