سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوپ یونانی مرغ و لیمو مخصوص افطار + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک سوپ خوشمزه و مقوی را برای شما تدراک دیده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ یک غذای مناسب برای افطار در ماه رمضان است. مخصوصا برای این سال‌هایی که ماه رمضان در فصول گرم با روز‌های بلند مصادف شده است برای تامین آب بدن بهتر است که از انواع سوپ برای افطار استفاده شود.


مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)
فیله مرغ ۲۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۵ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
لیمو ۲ عدد
شوید ۱/۲ پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم
زمان لازم برای پخت سوپ مرغ و لیمو ۲ ساعت


دستور پخت

فیله مرغ را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب و پیاز خرد شده به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا مرغ‌ها بپزند.
پس از آن مرغ‌های پخته شده را ریش ریش کنید.

برنج را بشویید و آبکش کنید تا نیم پز شود.

پیاز‌های آب مرغ را جدا کنید و سپس مرغ‌های ریش شده و برنج آبکش شده را به آب مرغ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بجوشد.

برگ‌های شوید و کمی فلفل سیاه هم به سوپ اضافه کنید.

پس اینکه کمی جوشید و آب آن کم شد، در دقایق پایانی تخم مرغ را در یک کاسه بزنید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و به سوپ اضافه کنید.

وقتی تخم مرغ‌ها سفت شد سوپ آماده‌ی سرو است.

 

 

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.