سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ته چین سبزیجات خوشمزه و مجلسی + طرز تهیه

در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، منظور از غذا‌های گیاهی خوراک‌هایی است که از تره بار تهیه می‌شوند؛ در بعضی از خوراک‌های گیاهی تخم مرغ نیز به کار می‌رود. غذا‌های گیاهی را به ویژه برای گیاه خواران می‌توان به طور مستقل سر سفره گذاشت، یا آن‌ها را به عنوان تره بار پای گوشت و مرغ و ماهی به کار برد. بعضی از این خوراک‌ها را روی میز اردور هم می‌توان گذاشت.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
ماست ۱ فنجان
زعفران دم کرده به میزان لازم
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه‌ای ۵۰ گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۲ عدد
هویج متوسط نگینی خرد شده ۲ عدد
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم

دستور تهیه:

برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
نخود فرنگی، پیاز، هویج، کرفس، کره و قارچ را خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
ماست، تخم مرغ و محلول زعفران را خوب مخلوط کنید تا حباب بزند و سپس با قسمتی از برنج مخلوط کنید.
مخلوط حاصل را داخل قابلمه‌ی تفلونی که قبلا کف آن را با روغن چرب کرده‌اید، بریزید.
لایه به لایه از سبزیجات تفت داده شده و برنج سفید روی آن بریزید و برنج را دم بگذارید.
حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

 

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.