سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسر‌هایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسر‌های خوشمزه و مقوی کیک خرما است.

مناسب برای: ۸ نفر

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۴۵ دقیقه

 

مواد لازم
شیر شیرین و غلیظ یک لیتر
خرمای خشک خرد شده ۱٫۵ پیمانه
آب یک پیمانه
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
کره خرد شده نصف پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید ۱ و ¼ پیمانه
پودر وانیل دو قاشق چایخوری


طرز تهیه

۱- در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید، آن‌ها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید.

۲- پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید، آن‌ها را تا زمانی هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

۳- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند، تخم‌مرغ‌ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

۴- آرد و وانیل را به آن‌ها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید، سپس آن‌ها را درون قالب بریزید.

۵- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید، سپس کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
بدون فرچی ؟ میشه؟
0000
۱۲:۵۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله