به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر لیمو را میتوانیم به عنوان یک دسر تابستانی و خنک به شما معرفی کنیم.
برای آموزش طرز تهیه دسر لیمو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
آب لیمو یک پیمانه
پوست رنده شده لیمو یک عدد
ماس کاپونی (نوعی پنیر خامهای که میتوان در منزل تهیه کرد) یک قاشق
طرز تهیه پنیرخامهای کاپونی:
پنیر خامهای یک بسته (۲۲۴ گرم)
خامه یک چهارم پیمانه
کره نرم ۲ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.
طرز تهیه:
یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.
زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامهای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.
مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز میتوانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/