دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: همچنین نوجوانان باید در نظر داشته باشند که در فاصله افطار تا سحر زیاد پرخوری نکنند و تنها موادی که برای رشد آن ها لازم است را میل کنند.
احدی با اشاره به مواد مورد نیاز برای افطار روزه اولیها گفت: بهتر است که شروع افطار حتماً با نوشیدن مایعات گرم مثل شیر و یا آب باشد تا معده آمادگی پذیرش غذا را داشته باشد.
او افزود: کودکان باید حد فاصل افطار تا سحری ميوه و سبزیجات، تخم مرغ و مواد پروتئینی گوشی استفاده کنند.
دبیر انجمن تغذیه گفت: خواب کافی در طول شبانه روز باعث میشود که بیدار شدن و سحری خوردن برای روزه اولیها آسانتر شود و حتما در وعده سحر باید غذای کامل و مقوی استفاده کنند که در طول روز دچار احساس ضعف نشوند.
احدی افزود: از آن جایی که روزه اولیها در سنین رشد هستند و بدن شان عادت به گرسنگی طولانی مدت ندارد، باید حتماً مصرف سحری را جدی بگیرند، زیرا در غیر این صورت طی روز انرژی آن ها کاهش مییابد و ممکن است برای به انتها رساندن روزه با مشکل مواجه شوند.
او گفت: در مورد نوجوانانی که اشتهای کمی دارند یا کمی ضعیف به نظر میرسند، مصرف مغزها توصیه میشود و مادران عزیز میتوانند مغزهای مختلف نظیر پسته، بادام، فندق و نخودچی را همراه کمی شکر آسیاب کرده و در هنگام سحر یا افطار به فرزندان خود بدهند.
انتهای پیام /ر. خ