سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

در گزارش زیر با طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون همراه ما باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون یکی از ساندویچ‌های پرطرفدار در بین مردم امریکا می‌باشد. این ساندویچ را می‌توان بدون نان ساندویچی و با نان ساده نیز میل کرد. مواد این ساندویچ به حدی خوشمزه می‌باشد که می‌توان از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد.

اگر نمی‌دانید برای کودکان و نوجوانان خود چه چیزی برای تغذیه مدرسه شان آماده کنید می‌توانید از این ساندویچ استفاده کنید. در این ساندویچ از سبزیجات معطر استفاده شده است به همین دلیل دارای بوی مطبوع و دلپذیر می‌باشد. اگر به عنوان یک ساندویچ برای بچه‌ها آماده می‌کنید می‌توانید از نان باگت یا تست استفاده کنید تا ظاهری زیبا نیز داشته باشد. اگر ساندویچی که برای بچه‌ها آماده می‌کنید دارای ظاهری زیبا باشد آن‌ها بیشتر به خوردن آن مشتاق می‌شوند.

ماده اصلی این غذا تن ماهی و چند ادویه و سبزی معطر می‌باشد. برای تهیه این ساندویچ باید روغن ماهی در تن را بردارید، زیرا نمی‌خواهیم ساندویچ زیاد چرب شود و احتیاج هم نداریم. به طور کلی برای اینکه غذای سالمی داشته باشید بهتر است از روغن کمتری در غذا‌ها استفاده کنید، زیرا روغن برای سلامتی مضرر است. یک گوجه فرنگی را می‌توانید به ٨ حلقه تقسیم کنید و در نهایت می‌توانید ٨ ساندویچ داشته باشید.

ساندویچ تن ماهی را می‌توانید در کمترین زمان تهیه کنید. تمام مواد اولیه این غذا به صورت پخته شده اند در نتیجه لازم نیست در روغن زیاد سرخ شود و زمان آماده سازی و پخت آن کمتر از یک ساعت می‌باشد. دقت کنید قبل از اینکه از تن ماهی استفاده کنید باید آن را در آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا مواد سمی آن از بین برود. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ همراه ما باشید.

مواد لازم

تن ماهی:۷۳۰ گرم
پنیر چدار رنده شده:۱۱۰ گرم
سس مایونز:۱/۳ پیمانه
گوجه فرنگی:یک عدد
پیازچه:یک عدد
پوست لیمو ترش:یک عدد
برگ تازه جعفری خرد شده:۳ قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون خرد شده:۲ قاشق سوپ خوری
کره نرم شده:۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو:۲ قاشق چای خوری
خردل:یک قاشق چای خوری
پودر تازه فلفل سیاه:⅛ قاشق چای خوری
نان تست:۸ عدد

مراحل پخت

ابتدا تن ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب می‌جوشانیم.

سپس روغن تن ماهی را گرفته و با چنگال خرد می‌کنیم.

گوجه فرنگی را ۸ برش نازک می‌دهیم.

پیازچه را همراه با ساقه به صورت باریک برش می‌دهیم. (اسلایس‌های خیلی ریز)

پیازچه را همراه با جعفری، ترخون، آبلیمو، پوست لیمو، خردل، فلفل سیاه و مایونز در کاسه‌ای متوسط مخلوط می‌کنیم.

با استفاده از چنگال، ماهی تن فاقد روغن را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.

همراه با مواد دیگر به هم می‌زنیم تا ماهی از حالت ورقه ورقه خارج شده و با مواد دیگر ترکیب شود.

مخلوط ماهی تن و سس را به صورت یک دست بر روی چهار عدد از برش‌های نان تقسیم کرده و بر روی مواد هر کدام از برش‌ها حلقه‌های گوجه فرنگی و پنیر رنده شده را اضافه می‌کنیم.

سطح ۴ عدد برش نان دیگر را به کره آغشته می‌کنیم.

نان‌های کره‌ای را بر روی پنیرِ چهار برش دیگر قرار می‌دهیم.

سمت کره‌ای نان به سمت بیرون است تا با کره سرخ شود.

تابه چدنی (یا هر تابه ای) را بر روی حرارت ملایم گرم کرده ساندویچ‌ها را از سمت کره‌ای بر روی تابه داغ می‌خوابانیم.

به آرامی کره را بر روی طرف دیگر برش‌ها پخش کرده و حدود ۳ دقیقه سرخ می‌کنیم تا یک طرف آن رنگ قهوه‌ای ملایم به خود بگیرد.

سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی ساندویچ‌ها را برداشته و به طرف دیگر برمی گردانیم.

حدود ۳ دقیقه دیگر هم سرخ می‌کنیم تا طرف دیگر ساندویچ‌ها نیز قهوه‌ای رنگ شود.

بلافاصله ساندویچ‌ها را سرو می‌کنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.