به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: به منظور تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی استان در ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل 44 اکیپ ثابت و 78 اکیپ سیار با حضور 244 کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحدهای تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای قطعه بندی و بسته بندی، رستورانهای شهری و بین شهری، قصابیها، مرغ و ماهی فروشیها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابیها، مراکز جمع آوری شیر، رستورانها، کبابیها و ...در سطح استان نظارت خواهند کرد.
او از شهروندان درخواست کرد تا مواد پروتئینی مورد نیاز خود را حتما از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و در مورد گوشت مرغ نیز حتماً به تاریخ تولید و انقضاء و دمای نگهداری فراورده توجه کنند.
انتهای پیام/