سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از تزئینات خاص آش و سالاد تا یک غذای جدید برای افطار

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه فرنگی آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: غذا‌های سحری در طهران قدیم/ از «آبگوشت آجیل» تا «آب جوجه» و «کوفته دست به گردن» 


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه مارمالاد کیوی به ۴ روش 

طرز تهیه مربای موز با مغز پسته و گردو

طرز تهیه مربای پوست نارنج خوش عطر و لذیذ

طرز تهیه ترشی لیته گوجه؛ یک ترشی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن

تزیین فوق العاده زیبا سالاد شیرازی مجلسی + تصاویر

مدل‌های تزیین آش رشته فوق العاده زیبا و جدید برای سفره افطار + تصاویر

۴ روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی و خوشمزه + نکات کلیدی

طرز تهیه ادویه ایتالیایی معطر و عالی

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و متفاوت به ۳ روش

طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار در منزل

کوردن‌بلو فرانسوی یک فست فود خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

جوجه کباب استانبولی ترد و خوشمزه + طرز تهیه

سوشی برنج غذای جدید و خوشمزه برای افطار + طرز تهیه

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.