سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در سال ۹۸ محقق شد؛

بومی سازی ۴۳۷ قطعه اختصاصی صنعت حفاری در ایران

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از بومی سازی ۴۳۷ قطعه اختصاصی صنعت حفاری خبر داد.

مهدی عرشیان مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در نتیجه تعامل میان متخصصان و کارشناسان این مدیریت و سازندگان و صنعتگران داخلی طی سال گذشته ۴۳۷ قطعه اساسی و مختص صنعت حفاری تولید داخل شد.

او افزود: با قرار گرفتن این حجم قطعه و دیگر قطعات که پیش از این ساخت داخل شده بود سال گذشته افزون بر ۴۵۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی برای شرکت حاصل شد و تعداد کل اقلام اساسی پرمصرف ساخته شده در داخل تاکنون ۶ هزار و ۹۲۳ قطعه است که مرتبط با ۶۰۴ تجهیز کاربردی است.

عرشیان با بیان اینکه از دستاورد‌های سال گذشته اصلاح و یکسان سازی طراحی و دانش فنی ۷۰۴ قلم قطعات و تجهیزات بوده است، اظهار کرد: مجموع قطعات ساخت داخل از سوی این شرکت با احتساب تنوع سازندگان و تکثیر قطعه در زمان حاضر به بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ قلم بالغ می‌گردد.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران، ادامه داد: این مدیریت بنا دارد در سال جهش تولید در تعامل بیش از پیش با ۲۳۰ سازنده و صنعتگر داخلی، بومی سازی قطعات و تجهیزات را در قیاس با سال قبل به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

او درخصوص عملکرد اداره پژوهش و فناوری این مدیریت بیان داشت: این واحد به منظور نهادینه نمودن و گسترش فعالیت‌های پژوهشی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی افراد، صنعت و سازمان در این حوزه، سال گذشته با همکاری مدیریت‌های مختلف شرکت، موفق به شناسایی تعداد ۱۴ نیاز فناورانه گردید.

این مقام مسئول تصریح کرد: از این تعداد ۳ مورد میان دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور فراخوان و مراحل داوری آن انجام شد که از آن جمله پالسر مثبت تکمیل و در مدار عملیات قرار گرفت و تجهیز اکسترکتور در مرحله تست میدانی قرار دارد.

عرشیان همچنین در خصوص ساخت دستگاه‌های حفاری گفت: تاکنون در هم افزایی و همکاری موثر میان این شرکت و مجتمع‌های بزرگ صنعتی و شرکت‌های دانش بنیان هفت دستگاه حفاری سنگین خشکی بومی سازی شده که با این دکل‌ها بیش از ۱۵۰ حلقه چاه‌های نفت و گاز حفاری و تکمیل شده است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.